Elevate French Fusion med Clément

Fin fransk mat med passion för att blanda smaker och respektera ingredienser.
Automatiskt översatt
Kock i Vancouver
Tillhandahålls i ditt boende

Avslappnad fransk touch

1 078 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 2 156 kr SEK
En tröstande och avslappnad meny med en fransk touch, perfekt för en mysig kväll. 3 rätter, inklusive 1 förrätt, 1 huvudrätt och 1 dessert.

En touch av elegans

1 415 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 2 829 kr SEK
En raffinerad resa genom säsongens smaker, där varje rätt är utformad för att lyfta fram färska ingredienser och teknik. 4 rätter, inklusive 1 förrätt, 2 huvudrätter och 1 dessert.

Kockens bord

1 752 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 503 kr SEK
En uppslukande avsmakningsmeny från gård till bord där texturer, temperaturer och smak sammanförs i en balanserad och elegant progression. 6 rätter, inklusive 1 kanapé, 2 förrätter (kalla och varma), 2 huvudrätter och 1 dessert.
Du kan skicka ett meddelande till Clément för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
20 års erfarenhet
Över 15 års matlagning i fina restauranger, inklusive 2 Michelin-stjärnor.
Höjdpunkt i karriären
Åtta år på Crocodile, en topp Vancouver restaurang.
Utbildning och träning
Utbildad i Paris kulinariska skolor och Michelin-stjärnkik i Frankrike.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Vancouver, Richmond, Burnaby och North Vancouver. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 100 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
1 078 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 2 156 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Elevate French Fusion med Clément

Fin fransk mat med passion för att blanda smaker och respektera ingredienser.
Automatiskt översatt
Kock i Vancouver
Tillhandahålls i ditt boende
1 078 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 2 156 kr SEK
Gratis avbokning

Avslappnad fransk touch

1 078 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 2 156 kr SEK
En tröstande och avslappnad meny med en fransk touch, perfekt för en mysig kväll. 3 rätter, inklusive 1 förrätt, 1 huvudrätt och 1 dessert.

En touch av elegans

1 415 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 2 829 kr SEK
En raffinerad resa genom säsongens smaker, där varje rätt är utformad för att lyfta fram färska ingredienser och teknik. 4 rätter, inklusive 1 förrätt, 2 huvudrätter och 1 dessert.

Kockens bord

1 752 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 503 kr SEK
En uppslukande avsmakningsmeny från gård till bord där texturer, temperaturer och smak sammanförs i en balanserad och elegant progression. 6 rätter, inklusive 1 kanapé, 2 förrätter (kalla och varma), 2 huvudrätter och 1 dessert.
Du kan skicka ett meddelande till Clément för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
20 års erfarenhet
Över 15 års matlagning i fina restauranger, inklusive 2 Michelin-stjärnor.
Höjdpunkt i karriären
Åtta år på Crocodile, en topp Vancouver restaurang.
Utbildning och träning
Utbildad i Paris kulinariska skolor och Michelin-stjärnkik i Frankrike.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Vancouver, Richmond, Burnaby och North Vancouver. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 100 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?