Baskiska smaker: Från tradition till trend
Jag har över 20 års erfarenhet av toppkök och matforskning. Varje middag är en personlig tolkning av baskiska smaker – skapad med en kocks öga, rotad i tradition och delad som med gamla vänner.
Automatiskt översatt
Kock i San Sebastián
Tillhandahålls i ditt boende
Hemligt sällskap-meny
1 434 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 4 960 kr SEK
Jag lagar det som är viktigt. Baskiska rätter byggda av vad som är färskt den dagen – kokotxas, blåsiga paprikor, långsamt bräserat kött. Ansjovis så skarpa att de väcker dig. Viner som förtjänar att hällas upp. Inga gimmicks. Bara en kock, ett bord, riktig mat och den typ av sällskap som får dig att tappa koll på tiden. Vitlöken träffar först. Sedan saltet. Sedan tystnaden – när det är tillräckligt bra att ingen talar. Det här är ingen show. Det är en måltid värd att minnas.
Du kan skicka ett meddelande till Erich för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
20 års erfarenhet
Kock på LABe; utbildad på Mugaritz och El Racó de Can Fabes. FoU-kock på Gustu.
Höjdpunkt i karriären
APF-prisvinnare; talare på HIP Madrid, BEAM Summit och värd för Pot Luck Food Talks
Utbildning och träning
Kulinarisk examen på ICC Caracas + Food Experience Design på Culinary Institute of America
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i San Sebastián. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Du kan också komma till mig:
20012, San Sebastian, Baskien, Spanien
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 16 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.
Erich är värd som privatperson
De är ansvariga för denna tjänst.
1 434 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 4 960 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?