Kulinarisk upplevelse med kocken Cedric
Exklusiv fransk mat kommer till dig
Automatiskt översatt
Kock i Los Angeles
Tillhandahålls i ditt boende
Kockens bord Buffé
761 kr SEK per gäst
Vi har utformat den perfekta 100 % anpassade menyn med den mat du älskar, en självserveringsupplevelse som gör värdskapet enkelt.
Menyn skulle innehålla ett urval av utvalda varma och kalla rätter utformade för variation, färskhet och minimal ansträngning.
Maison familjebord
904 kr SEK per gäst
Låt oss skapa en meny som för människor samman, avsedd att delas. Varje rätt är portionerad för flera gäster precis som man skulle göra hemma, det handlar om komfort, samhörighet, bara riktig mat gjord från grunden
Fransk upptäcktsmeny med fyra rätter
1 902 kr SEK per gäst
Njut av en 100 % personlig avsmakningsmeny med fyra rätter med en Michelin-stjärnekock
Kocken Cedric har över 20 års erfarenhet bland de bästa restaurangerna i världen, och har fått sin erfarenhet med kocken Frederic Anton på Eiffeltornet, Joel Robuchon, Yannick Aleno, Michael Mina,
Du kan skicka ett meddelande till Cedric för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
20 års erfarenhet
1:a souschef på The Jules Vernes på Eiffeltornet, en restaurang med två Michelin-stjärnor
Höjdpunkt i karriären
Arbetade på L'atelier de Joel Robuchon Paris, Yannick Alleno Pavilion i Paris 3 Michelin
Utbildning och träning
Kandidatexamen i kulinariska studier
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Los Angeles, Pearblossom och Santa Clarita. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Från 1 902 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 3 804 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?