Hållbar matlagning av Cocina Viva
Jag lagar mat för att fira livet genom måltider gjorda med lokala, etiska och säsongsbetonade ingredienser
Automatiskt översatt
Kock i Miami
Tillhandahålls i ditt boende
Personlig kock – cocktailstil
1 149 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 9 188 kr SEK
Utvalda menyer i cocktailstil med eleganta småbitar, säsongsbetonade grönsaker och etiskt framställda proteiner. Medelhavssmaker möter raffinerad presentation med handgjorda tallrikar, vilket skapar en livlig, social upplevelse med stil och substans.
Personlig kock
1 436 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 8 614 kr SEK
Utvalda menyer skräddarsydda efter dina behov – med delade små tallrikar, säsongsbetonade grönsaker och etiskt framställda proteiner med medelhavskryddor, plus specialiteter i mexikansk, japansk, handgjord pasta och Río de la Plata-smaker.
Viva on Deck – Mat på båten
5 743 kr SEK
Kocktillagade, färdiga måltider levereras till din båt – färska medelhavssmaker, små tallrikar, skaldjursspecialiteter och livfulla sidorätter. Packa upp, servera och njut av Cocina Viva-upplevelsen på vattnet.
Du kan skicka ett meddelande till Alejandro för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
9 års erfarenhet
Kock och hållbar matpedagog i Mexico City i fem år
Höjdpunkt i karriären
Förena människor genom mat som hedrar kultur, biologisk mångfald och hållbarhet
Utbildning och träning
Studerade kulinarisk konst och företagsekonomi i Uruguay innan han flyttade till Mexico City som kökschef
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Miami, Fort Lauderdale och Boca Raton. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
5 743 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?




