Spice 11-upplevelsen: Chef Stefh
The Spice 11 Experience – karibisk-amerikansk fusion med kockens gourmetkänsla.
Automatiskt översatt
Kock i Houston
Tillhandahålls i ditt boende
Brunch och lycka
946 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 5 671 kr SEK
Brunch & Bliss är en överdådig tillflykt mitt på morgonen med gourmetvåfflor, räkor och gröt, fransk toast, fruktkoppar och färskpressad juice – vackert stylad och tillagad på plats för en utsökt upphöjd upplevelse
Spice11 Luxe-bord
1 655 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 7 562 kr SEK
Samla dina nära och kära runt ett överdådigt bord med karibiska huvudrätter, gourmeträtter och handgjorda drinkar. Perfekt för födelsedagar, återföreningar eller lyxiga kvällar med rika smaker och varma vibbar.
En smak av passion
2 600 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 5 199 kr SEK
Njut av en romantisk flerrätters provsmakningsupplevelse som arrangeras av kocken Stefh. Varje intim tallrik blandar djärva smaker och lyx, perfekt för årsdagar, dejtkvällar eller exklusiva privata middagsstunder.
Du kan skicka ett meddelande till Stefhara för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
8 års erfarenhet
Privat kock och ägare av Spice 11, specialiserad på karibisk och exklusiv fusionsmat.
Höjdpunkt i karriären
Utvald kock på Chefs Up Front och lagade mat för elitkunder på hotell, platser och evenemang.
Utbildning och träning
ServSafe-certifierad med över 8 års erfarenhet som privat kock och exklusiv catering.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Houston, Sugar Land, Katy och Pearland. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.
2 600 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 5 199 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?




