Inspiration från det franska köket, av Christophe

Jag föreslår att du upplever något originellt genom en gemytlig matlagning full av smakupplevelser.
Automatiskt översatt
Kock i Chantilly
Tillhandahålls i ditt boende

Special cocktailmiddag

527 kr SEK 527 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 262 kr SEK
Kallt saltigt spett med räkor, ananas och mynta Päron och rökt anka Kammusselsallad, langoustinejuice vinaigrette Ankleverpastej och karamelliserat äpple Varmt salt/kyckling och grönsaker tandoori bouché Chorizo Tortilla Grillad grön sparris och rökt lax Svamprisotto med tryffelsmaker Ost/brie fylld med valnötter och Granny Smith-äpple Söt/rabarber och jordgubbskräm Hallonchokladsmält Passionsfrukt panna cotta

En fest av smaker

713 kr SEK 713 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 275 kr SEK
Njut av en elegant meny bestående av en smördegstårta av röda mullfiléer med piperadesås, en kalvbiff i en örtkrust "tajine"-stil, med rostade sötpotatis och snöärtor, och en halloncrème brûlée med karamelliserade hasselnötspån.

I fiskarens nät

877 kr SEK 877 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 262 kr SEK
Unna dig en elegant kulinarisk resa med en tryffelcappuccino, krabbtartar och sparristempura, torskrygg med skaldjursjus och creme brulee med hallon och karamelliserade hasselnötsskivor

Specialmeny för födelsedagar

987 kr SEK 987 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 920 kr SEK
En lyxig kulinarisk resa från carpaccio av pilgrimsmusslor, via en trilogi av anklever, en gryta med räkor i hummerjus i en överraskande smördegsbakelse, till en storslagen final med en glassad soufflé med röda bär

Epicureisk meny

1 097 kr SEK 1 097 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 577 kr SEK
Njut av en raffinerad meny med kammusslor med rosa peppar, cappuccino med anklever, kalvkött med grön sparris och en vaniljhallon macaron.
Du kan skicka ett meddelande till Christophe för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
23 års erfarenhet
Jag var underchef på Plazza Athénée i Paris
Höjdpunkt i karriären
Jag deltog i dokumentären Envoyé Spécial (France 2) om temat Chef à domicile.
Utbildning och träning
Pris för manuellt arbete från Rotary Club Bronsmedalj i matlagningstävlingen
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Chantilly, Paris, Senlis och L'Isle-Adam. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Christophe är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.
713 kr SEK Från 713 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 275 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Inspiration från det franska köket, av Christophe

Jag föreslår att du upplever något originellt genom en gemytlig matlagning full av smakupplevelser.
Automatiskt översatt
Kock i Chantilly
Tillhandahålls i ditt boende
713 kr SEK Från 713 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 275 kr SEK
Gratis avbokning

Special cocktailmiddag

527 kr SEK 527 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 262 kr SEK
Kallt saltigt spett med räkor, ananas och mynta Päron och rökt anka Kammusselsallad, langoustinejuice vinaigrette Ankleverpastej och karamelliserat äpple Varmt salt/kyckling och grönsaker tandoori bouché Chorizo Tortilla Grillad grön sparris och rökt lax Svamprisotto med tryffelsmaker Ost/brie fylld med valnötter och Granny Smith-äpple Söt/rabarber och jordgubbskräm Hallonchokladsmält Passionsfrukt panna cotta

En fest av smaker

713 kr SEK 713 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 275 kr SEK
Njut av en elegant meny bestående av en smördegstårta av röda mullfiléer med piperadesås, en kalvbiff i en örtkrust "tajine"-stil, med rostade sötpotatis och snöärtor, och en halloncrème brûlée med karamelliserade hasselnötspån.

I fiskarens nät

877 kr SEK 877 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 262 kr SEK
Unna dig en elegant kulinarisk resa med en tryffelcappuccino, krabbtartar och sparristempura, torskrygg med skaldjursjus och creme brulee med hallon och karamelliserade hasselnötsskivor

Specialmeny för födelsedagar

987 kr SEK 987 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 920 kr SEK
En lyxig kulinarisk resa från carpaccio av pilgrimsmusslor, via en trilogi av anklever, en gryta med räkor i hummerjus i en överraskande smördegsbakelse, till en storslagen final med en glassad soufflé med röda bär

Epicureisk meny

1 097 kr SEK 1 097 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 577 kr SEK
Njut av en raffinerad meny med kammusslor med rosa peppar, cappuccino med anklever, kalvkött med grön sparris och en vaniljhallon macaron.
Du kan skicka ett meddelande till Christophe för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
23 års erfarenhet
Jag var underchef på Plazza Athénée i Paris
Höjdpunkt i karriären
Jag deltog i dokumentären Envoyé Spécial (France 2) om temat Chef à domicile.
Utbildning och träning
Pris för manuellt arbete från Rotary Club Bronsmedalj i matlagningstävlingen
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Chantilly, Paris, Senlis och L'Isle-Adam. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Christophe är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?