Privat kock och elegant bordsdukning av Ava
Jag tar med genomtänkta, säsongsbetonade menyer till retreater, privata middagar och intima evenemang.
Automatiskt översatt
Kock i Toronto
Tillhandahålls i ditt boende
Pålägg för småätande och mellanmål
371 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 2 358 kr SEK
Konstnärligt utformade mellanmålsbord och bufféer
Maj inkluderar säsongsbetonade snacks, plockbrädor, lätta huvudrätter och sötsaker
Perfekt för avslappnade sammankomster.
Lämpligt för 10–30 gäster.
Middagar i familjestil
674 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 3 368 kr SEK
Delade tallrikar serveras över bordet
Ett varmt, generöst format som är perfekt för långbordsfirande
Lämpligt för 4–30 gäster
Privat kock – matlagning på plats
809 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 4 042 kr SEK
Matlagning på plats för 1–3 måltider dagligen
Anpassade menyer för din grupp och dina kostbehov
Inkluderar inköp, förberedelse, uppläggning och servering
Perfekt för hälsoretraiter, familjeresor eller kreativa vistelser
Lämplig för max 15 gäster
Du kan skicka ett meddelande till Ava för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
6 års erfarenhet
Privat kock i över 5 år. Skapa menyer, laga mat för evenemang och wellness-retreats.
Utbildning och träning
Jag har en magisterexamen i gästfrihet från Luleå tekniska universitet.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Toronto, Caledon East och Halton Hills. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
371 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 2 358 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?




