Modern privat middag av Deniz
Jag driver Bistro Ember i San Francisco, där jag blandar en rad internationella smaker.
Automatiskt översatt
Kock i San Francisco
Tillhandahålls i ditt boende
Kalifornisk mosaik
1 374 kr SEK 1 374 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 7 579 kr SEK
Denna livliga och eleganta meny är en hyllning till lokala råvaror och global inspiration, och lyfter fram säsongens bästa råvaror genom ett mångkulturellt perspektiv.
Ember & earth
1 516 kr SEK 1 516 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 7 579 kr SEK
En modern eld-kyssad smak, rotad i medelhavs- och turkiska smaker, lagrad med global teknik och kalifornisk säsong. Djärv, rökig och raffinerad.
Sidenvägen i ny tappning
1 706 kr SEK 1 706 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 9 474 kr SEK
En lyxig resa från öst till väst, denna meny blandar turkiska kryddor, asiatisk umami och europeisk elegans till en sömlös smakupplevelse.
Du kan skicka ett meddelande till Deniz för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
13 års erfarenhet
Jag har arbetat i förstklassiga kök över hela Europa och USA.
Kock och ägare på Bistro Ember
Jag driver Bistro Ember som blandar turkiska, medelhavs- och kaliforniska rätter.
Utbildad på hyllade restauranger
Jag utbildade mig på restauranger med Michelin-stjärnor som Quique Dacosta och Osteria Francescana.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i San Francisco, Napa, Sonoma och Walnut Creek. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 20 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
1 516 kr SEK Från 1 516 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 7 579 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?




