Säsongsmenyer av Taylor
Jag är utbildad på Le Cordon Bleu och blandar säsongsbetonade smaker med eleganta vinparingar.
Automatiskt översatt
Kock i Montréal
Tillhandahålls i ditt boende
Serverade kanapéer
510 kr SEK per gäst
En kväll med små tilltugg, 6 säsongsbetonade kanapéer från halibut crudo, tryffel caccio e Pepe-bites och mycket mer. Ett roligt sätt att äta och umgås!
Middag i familjestil
1 020 kr SEK per gäst
Denna generösa familjemeny hyllar Montreals livliga kulinariska traditioner med tröstande rätter.
Förhöjd familjestil 4 kurser
1 360 kr SEK per gäst
Denna meny innehåller lokala säsongsbetonade smaker, kanapéer och lokala delikatesser som filet mignon med brunt smör, misotorsk, grillad broccolini och mycket mer! Arbeta tillsammans med kocken Taylor för att skapa en minnesvärd och utsökt meny!
Chef's table – 5 rätter
1 700 kr SEK per gäst
Denna fusionsmeny blandar globala inspirationer med färska lokala ingredienser för en intim måltid. Denna upplevelse börjar med olika kanapéer, följt av fem rätter av lokala läckerheter!
Du kan skicka ett meddelande till Taylor för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
10 års erfarenhet
Jag finslipade mina kulinariska färdigheter i Montreals matscen och skapade minnesvärda matupplevelser.
Serveras i Montreal
Jag kombinerade vin med säsongens smaker när jag arbetade som catering- och privatkock.
Utbildad på Le Cordon Bleu London
Jag lärde mig av instruktörer i världsklass på denna legendariska kulinariska skola.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Montréal. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.
Från 510 kr SEK per gäst
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?