Galiciska köket av Maruxa

Galiciska traditionella rätter, hållbart fiske och holistisk näring.
Automatiskt översatt
Kock i Magaluf
Tillhandahålls i ditt boende

Djärv Nikkei-upplevelse

929 kr SEK 
Fördjupa dig i en fusion av japanska och peruanska smaker med färska ingredienser och livfulla kryddor.

Galiciens skaldjur och fisk

984 kr SEK 
Utforska en meny med skaldjur som blandar tradition och innovation.

Färsk surf and turf

1 093 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 4 916 kr SEK
Res från land till hav när du njuter av denna meny med de färskaste ingredienserna kreativt tillagade med traditionella tekniker.
Du kan skicka ett meddelande till Maruxa för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
15 års erfarenhet
15 år på lyxhotell, leder nu ett hållbart gourmetprojekt på Mallorca.
Innovationspris
Tilldelad för innovation inom cirkulär ekonomi av den galiciska regeringen.
Kulinarisk skola
Masterexamen i hotellförvaltning och gastronomi från CSHG, Galicien.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Magaluf, Palma de Mallorca, Deià och Girona. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 100 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Maruxa är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.
929 kr SEK 
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Galiciska köket av Maruxa

Galiciska traditionella rätter, hållbart fiske och holistisk näring.
Automatiskt översatt
Kock i Magaluf
Tillhandahålls i ditt boende
929 kr SEK 
Gratis avbokning

Djärv Nikkei-upplevelse

929 kr SEK 
Fördjupa dig i en fusion av japanska och peruanska smaker med färska ingredienser och livfulla kryddor.

Galiciens skaldjur och fisk

984 kr SEK 
Utforska en meny med skaldjur som blandar tradition och innovation.

Färsk surf and turf

1 093 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 4 916 kr SEK
Res från land till hav när du njuter av denna meny med de färskaste ingredienserna kreativt tillagade med traditionella tekniker.
Du kan skicka ett meddelande till Maruxa för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
15 års erfarenhet
15 år på lyxhotell, leder nu ett hållbart gourmetprojekt på Mallorca.
Innovationspris
Tilldelad för innovation inom cirkulär ekonomi av den galiciska regeringen.
Kulinarisk skola
Masterexamen i hotellförvaltning och gastronomi från CSHG, Galicien.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Magaluf, Palma de Mallorca, Deià och Girona. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 100 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Maruxa är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?