Galiciska köket av Maruxa
Spanska och medelhavsrötter med globala influenser. Respekt för produkten.
Automatiskt översatt
Kock i Magaluf
Tillhandahålls i ditt boende
Färsk surf and turf
1 090 kr SEK 1 090 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 901 kr SEK
Res från land till hav när du njuter av denna meny med de färskaste ingredienserna kreativt tillagade med traditionella tekniker.
Galiciens skaldjur och fisk
1 090 kr SEK 1 090 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 356 kr SEK
Utforska en meny med skaldjur som blandar tradition och innovation.
Djärv Nikkei-upplevelse
1 090 kr SEK 1 090 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 356 kr SEK
Fördjupa dig i en fusion av japanska och peruanska smaker med färska ingredienser och livfulla kryddor.
Du kan skicka ett meddelande till Maruxa för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
15 års erfarenhet
15 år på lyxhotell, leder nu ett hållbart gourmetprojekt på Mallorca.
Innovationspris
Stöds av den galiciska regeringen för ett cirkulärt och hållbart gastronomiprojekt
Kulinarisk skola
Masterexamen i hotellförvaltning och gastronomi från CSHG, Galicien.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Magaluf, Palma de Mallorca, Deià och Girona. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 100 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Maruxa är värd som företag
De är ansvariga för denna tjänst.
1 090 kr SEK Från 1 090 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 356 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?




