Galiciska köket av Maruxa
Galiciska traditionella rätter, hållbart fiske och holistisk näring.
Automatiskt översatt
Kock i Magaluf
Tillhandahålls i ditt boende
Djärv Nikkei-upplevelse
929 kr SEK
Fördjupa dig i en fusion av japanska och peruanska smaker med färska ingredienser och livfulla kryddor.
Galiciens skaldjur och fisk
984 kr SEK
Utforska en meny med skaldjur som blandar tradition och innovation.
Färsk surf and turf
1 093 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 4 916 kr SEK
Res från land till hav när du njuter av denna meny med de färskaste ingredienserna kreativt tillagade med traditionella tekniker.
Du kan skicka ett meddelande till Maruxa för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
15 års erfarenhet
15 år på lyxhotell, leder nu ett hållbart gourmetprojekt på Mallorca.
Innovationspris
Tilldelad för innovation inom cirkulär ekonomi av den galiciska regeringen.
Kulinarisk skola
Masterexamen i hotellförvaltning och gastronomi från CSHG, Galicien.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Magaluf, Palma de Mallorca, Deià och Girona. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 100 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Maruxa är värd som företag
De är ansvariga för denna tjänst.
929 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?




