Öst möter väst av Tyrell

Jag förenar östliga och västerländska smaker med innovativa tekniker.
Automatiskt översatt
Kock i San Diego
Tillhandahålls i ditt boende

Designa ditt bord

1 142 kr SEK per gäst
Njut av en skräddarsydd privat matupplevelse med anpassade rätter tillagade med precision.

Umi

1 237 kr SEK per gäst
Börja med uppfriskande thailändska räk- och gurkbitar, gå vidare till delikat färsk lax toppad med doftande citrongräs-salsa och puré på persiljerot tillsammans med mör sparris, och avsluta med silkeslen crème anglaise krönt med juvelliknande fruktkaviar – en livlig resa på smakhavet från början till slut

Öst till väst

1 237 kr SEK per gäst
Öppna med mjuka långkokta nötköttstacos med inlagda Fresno-chilis, färsk koriander och smältande Oaxaca-ost för en livlig smakexplosion. Unna dig en självärmande huvudrätt av gyllene stekt kyckling tillsammans med sammetslena honungsglaserade sötpotatisar, bräserade grönsaker, smörigt majsbröd och rik, bakad makaroni och ost. Avsluta med en oemotståndlig final – krispig friterad jordgubbsostkaka med glass – ett dekadent äktenskap mellan komfort och njutning.

Komfortzonen

1 427 kr SEK per gäst
Börja med karibiska jerk-dumplings insvepta i en söt, kryddig pepparsås, som erbjuder en perfekt balans mellan hetta och njutning. Fortsätt med en livlig jambalaya i kreolsk stil – en blandning av mört kött, saftiga skaldjur och aromatiska kryddor. Avsluta med en delikat rullad stenfrukttårta, prydd med vispgrädde med björnbärsinfusion och avslutad med en läcker skopa hantverksglass – ett livligt firande av djärva smaker och raffinerat hantverk.
Du kan skicka ett meddelande till Tyrell för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
12 års kulinarisk erfarenhet
Jag utforskar olika ingredienser och kök och skapar djärva smaker och autentiska måltider.
Kulinarisk passion
Matlagning är min tillflykt, och varje maträtt berättar en historia.
Självlärd kock
Jag lärde mig av min mamma och genom praktisk erfarenhet i olika restauranger.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

5.0 av 5 stjärnor, från 2 omdömen

Genomsnittsbetyg visas efter 3 omdömen.
0 av 0 objekt visas

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i San Diego, San Marcos, Escondido och Oceanside. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 20 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Från 1 142 kr SEK per gäst
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Öst möter väst av Tyrell

Jag förenar östliga och västerländska smaker med innovativa tekniker.
Automatiskt översatt
Kock i San Diego
Tillhandahålls i ditt boende
Från 1 142 kr SEK per gäst
Gratis avbokning

Designa ditt bord

1 142 kr SEK per gäst
Njut av en skräddarsydd privat matupplevelse med anpassade rätter tillagade med precision.

Umi

1 237 kr SEK per gäst
Börja med uppfriskande thailändska räk- och gurkbitar, gå vidare till delikat färsk lax toppad med doftande citrongräs-salsa och puré på persiljerot tillsammans med mör sparris, och avsluta med silkeslen crème anglaise krönt med juvelliknande fruktkaviar – en livlig resa på smakhavet från början till slut

Öst till väst

1 237 kr SEK per gäst
Öppna med mjuka långkokta nötköttstacos med inlagda Fresno-chilis, färsk koriander och smältande Oaxaca-ost för en livlig smakexplosion. Unna dig en självärmande huvudrätt av gyllene stekt kyckling tillsammans med sammetslena honungsglaserade sötpotatisar, bräserade grönsaker, smörigt majsbröd och rik, bakad makaroni och ost. Avsluta med en oemotståndlig final – krispig friterad jordgubbsostkaka med glass – ett dekadent äktenskap mellan komfort och njutning.

Komfortzonen

1 427 kr SEK per gäst
Börja med karibiska jerk-dumplings insvepta i en söt, kryddig pepparsås, som erbjuder en perfekt balans mellan hetta och njutning. Fortsätt med en livlig jambalaya i kreolsk stil – en blandning av mört kött, saftiga skaldjur och aromatiska kryddor. Avsluta med en delikat rullad stenfrukttårta, prydd med vispgrädde med björnbärsinfusion och avslutad med en läcker skopa hantverksglass – ett livligt firande av djärva smaker och raffinerat hantverk.
Du kan skicka ett meddelande till Tyrell för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
12 års kulinarisk erfarenhet
Jag utforskar olika ingredienser och kök och skapar djärva smaker och autentiska måltider.
Kulinarisk passion
Matlagning är min tillflykt, och varje maträtt berättar en historia.
Självlärd kock
Jag lärde mig av min mamma och genom praktisk erfarenhet i olika restauranger.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

5.0 av 5 stjärnor, från 2 omdömen

Genomsnittsbetyg visas efter 3 omdömen.
0 av 0 objekt visas

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i San Diego, San Marcos, Escondido och Oceanside. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 20 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?