Italienska havssmaker av Ciprian
Jag har en mängd kulinariska färdigheter, finslipade i Michelin-stjärnekök i sex länder.
Automatiskt översatt
Kock i Bologna
Tillhandahålls i ditt boende
Fyrarättersmeny med skaldjur
1 095 kr SEK 1 095 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 379 kr SEK
Utforska havets olika smaker med 1 förrätt, 1 förrätt, 1 huvudrätt och en efterrätt.
Regional meny med fyra rätter
1 095 kr SEK 1 095 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 379 kr SEK
Låt oss guida dig genom en resa med lokal italiensk mat och fira traditionella rätter med en modern touch. Du kommer att serveras 1 aptitretare, 1 förrätt, 1 huvudrätt och 1 dessert till sist
Fyrarättersmeny med skaldjur
1 205 kr SEK 1 205 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 817 kr SEK
Detta skaldjurscentrerade erbjudande inkluderar fiskrätter tillagade för att lyfta fram deras delikatess. Du kan förvänta dig 1 aptitretare, 1 förrätt, 1 huvudrätt och 1 dessert.
Du kan skicka ett meddelande till Chef Ciprian för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
14 års erfarenhet
Professionell kock med 14 års erfarenhet, varav 10 år utomlands i 6 olika länder.
Har arbetat på en restaurang med Michelin-stjärna
Samarbeta med de bästa stjärnkockarna i Italien i catering-evenemang.
Gästfrihetsdiplom
Hotelldiplom och samarbete med italienska och utländska stjärnkockar.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Bologna. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Chef Ciprian är värd som företag
De är ansvariga för denna tjänst.
1 095 kr SEK Från 1 095 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 379 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?




