Andalusiska smaker med kocken Alejandro Gomez
Säsongsbetonad andalusisk mat med fokus på tradition, smak och kreativitet.
Automatiskt översatt
Kock i Sevilla
Tillhandahålls i ditt boende
Laga mat och njut av sevilliansk tapa
660 kr SEK 660 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 1 977 kr SEK
Njut av en autentisk gastronomisk upplevelse i Sevilla genom att laga och prova traditionella tapas med en lokal kock.
I en avslappnad och rolig atmosfär kommer du att lära dig att förbereda några av de mest kända rätterna i Andalusien, upptäcka hemligheterna i det sevillianska köket och njuta av en middag full av smak, historia och vin.
Det är inte bara en klass: det är en kulturell upplevelse, en måltid med vänner och ett sätt att känna Sevillas själ genom dess gastronomi.
Hållbar provsmakning från land och hav
769 kr SEK 769 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 3 076 kr SEK
En meny med hållbart framställda ingredienser från land och hav, som hyllar djärva smaker, raffinerad teknik och respekt för lokala råvaror.
Provsmakning av andalusiska rötter
824 kr SEK 824 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 3 295 kr SEK
En hjärtlig meny som återskapar klassiska andalusiska recept med säsongsbetonade ingredienser och en kustinspirerad touch.
Att dela
– Viträkor och avokadotartare, med extra jungfruolivolja och limezest.
Från kocken
– Varm fänkål och purjolökskräm, toppad med krispig iberisk skinka och olivbröd.
Val av huvudrätt
– Ugnsrostad corvina med citron och svart vitlöksemulsion, serveras med rostade grönsaker.
– Iberisk pluma i oloroso-sherry, med sötpotatispuré och sauterad svamp.
dessert
Modern andalusisk
879 kr SEK 879 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 3 515 kr SEK
En modern tolkning av tidlösa andalusiska rätter, skapade med skicklighet, känsla och regional stolthet.
Att dela
– Säsongssallad med citrusnoter och extra jungfruolja.
Från kocken
– Säsongens krämiga soppa med delikata texturer och aromer från landsbygden.
Val av huvudrätt
– Teriyaki-glaserad lax på en puré av rotselleri med inslag av ingefära.
– Iberisk fläskkind i oloroso-sherry, serveras med tryfflad krämig potatis och dess rika reduktion.
Du kan skicka ett meddelande till Ale Gómez för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
15 års erfarenhet
Över 15 års erfarenhet av matlagning på de bästa spanska hotellen och privata villorna i Andalusien.
Kökschef på Casa de Indias
Masterexamen i gastronomi och restaurangrådgivning i Madrid, 2015.
Taberna och Islantilla grad
Utbildad på Taberna del Alabardero och Escuela de Hostelería de Islantilla.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Sevilla. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Alternativ för teckenspråk
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Ale Gómez är värd som privatperson
De är ansvariga för denna tjänst.
660 kr SEK Från 660 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 1 977 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?





