Modern och uppslukande matlagning av Daniele

Italienska, franska, japanska kök som blandar klassiska och moderna tekniker på ett kreativt sätt.
Automatiskt översatt
Kock i Antibes
Tillhandahålls i ditt boende

Säsongens enkelhet

828 kr SEK per gäst
Prova en trerättersmeny med fokus på rena smaker, vacker balans och exakt utförande. Erbjudandet inkluderar en förrätt, en huvudrätt och en dessert.

Modern rivierameny

1 048 kr SEK per gäst
Njut av en 4-rätters meny inspirerad av solen, kusten och marknadsprodukter från franska rivieran. Förvänta dig en aptitretare, en förrätt, en huvudrätt och en dessert.

Förhöjd fusionsmeny

1 214 kr SEK per gäst
Njut av en femrätterstestmeny som förenar smaker från italienska rötter, fransk teknik och japansk finess.
Du kan skicka ett meddelande till Daniele för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
20 års erfarenhet
Kock med 14 års erfarenhet i Michelin-stjärnekök i Europa och Japan.
Finalist i matlagningstävling
Har skött kök på Frenchie, Soho House och varit finalist i Washoku World Challenge.
Hotellskola, ledning
Studerade i Italien; utbildad i Michelin-kök i Frankrike, Storbritannien och Japan.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Antibes. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 100 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Daniele är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.
Från 1 048 kr SEK per gäst
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Modern och uppslukande matlagning av Daniele

Italienska, franska, japanska kök som blandar klassiska och moderna tekniker på ett kreativt sätt.
Automatiskt översatt
Kock i Antibes
Tillhandahålls i ditt boende
Från 1 048 kr SEK per gäst
Gratis avbokning

Säsongens enkelhet

828 kr SEK per gäst
Prova en trerättersmeny med fokus på rena smaker, vacker balans och exakt utförande. Erbjudandet inkluderar en förrätt, en huvudrätt och en dessert.

Modern rivierameny

1 048 kr SEK per gäst
Njut av en 4-rätters meny inspirerad av solen, kusten och marknadsprodukter från franska rivieran. Förvänta dig en aptitretare, en förrätt, en huvudrätt och en dessert.

Förhöjd fusionsmeny

1 214 kr SEK per gäst
Njut av en femrätterstestmeny som förenar smaker från italienska rötter, fransk teknik och japansk finess.
Du kan skicka ett meddelande till Daniele för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
20 års erfarenhet
Kock med 14 års erfarenhet i Michelin-stjärnekök i Europa och Japan.
Finalist i matlagningstävling
Har skött kök på Frenchie, Soho House och varit finalist i Washoku World Challenge.
Hotellskola, ledning
Studerade i Italien; utbildad i Michelin-kök i Frankrike, Storbritannien och Japan.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Antibes. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 100 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Daniele är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?