Levande och modern matlagning av Margot Beck

Som passionerad kock erbjuder jag en levande och gastronomisk mat, inspirerad av grönsaker och ekologiska produkter, för en modern och känslig upplevelse.
Automatiskt översatt
Kock i Paris
Tillhandahålls i ditt boende

Vegetarisk upptäckt

906 kr SEK per gäst
Femrätter måltid som kombinerar rika, söta och salta smaker: färsk ost toppad, chutney shiso och knaprigt; rödbetstatar med rökt olja, vita frukter och parmesanplattor; Miso blomkål Tempura, vild ris och mandelmjölksemulsion; Tiramisu fikon & Lillet; Citrus Moelleux och svart te. Säsongens meny. Låt oss prata om det!

Privat middag

939 kr SEK per gäst
En femfaldig bistronomisk middag för att återupptäcka klassikerna i fransk gastronomi i ett modernt tillvägagångssätt: Tartar på förlorad bulle och yuzu vit fisk; perfekt ägg, majskräm, misoemulsion, bränd majs och polentabröd; ankafilé med granatäpplemelass, sötpotatispuré och rödbetsingrediens; hemgjord choklad, vanilj och tonkaböna; minipavlova med säsongens frukt. Säsongens meny. Låt oss prata om det!

Asiatisk sammansmältning

939 kr SEK per gäst
En femfaldig dialog mellan asiatiska och franska kulinariska influenser. Rena tallrikar, där mjuk bakning, pickles och umami-såser håller med enkelhet: Onigiris med kimshi och plommonsås från Korea; Sea bream Carpaccio, tiger leche och chiliolja; Beef Tataki, smältande grönsaker och plommon pickles; Svart sesamångångare, vit choklad ganache och citrussegment; Financier matcha. Säsongens meny. Låt oss prata om det!

Kväll med mat- och dryckeskombinationer

1 657 kr SEK per gäst
En meny med fem mat- och vinparningar för en nyfiken och engagerad kväll, från ekologiska och lokala produkter. Anpassad meny under alla årstider. Låt oss diskutera det! Alternativa alkoholfria skapelser tillgängliga på begäran.
Du kan skicka ett meddelande till Margot för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
3 års erfarenhet
Chef de partie på Crème (Bistronomisk restaurang på Montmartre)
Höjdpunkt i karriären
Chefskock på Villa Rocabella; nomadisk chefskock på Rock en Seine 2025 (VIP-kvarter).
Utbildning och träning
CAP cuisine - Sommelier- och mixologiutbildning på Lycée hôtelier Guillaume Tyrel.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Paris, Versailles och Saint-Germain-en-Laye. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Margot är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.
Från 939 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 739 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Levande och modern matlagning av Margot Beck

Som passionerad kock erbjuder jag en levande och gastronomisk mat, inspirerad av grönsaker och ekologiska produkter, för en modern och känslig upplevelse.
Automatiskt översatt
Kock i Paris
Tillhandahålls i ditt boende
Från 939 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 739 kr SEK
Gratis avbokning

Vegetarisk upptäckt

906 kr SEK per gäst
Femrätter måltid som kombinerar rika, söta och salta smaker: färsk ost toppad, chutney shiso och knaprigt; rödbetstatar med rökt olja, vita frukter och parmesanplattor; Miso blomkål Tempura, vild ris och mandelmjölksemulsion; Tiramisu fikon & Lillet; Citrus Moelleux och svart te. Säsongens meny. Låt oss prata om det!

Privat middag

939 kr SEK per gäst
En femfaldig bistronomisk middag för att återupptäcka klassikerna i fransk gastronomi i ett modernt tillvägagångssätt: Tartar på förlorad bulle och yuzu vit fisk; perfekt ägg, majskräm, misoemulsion, bränd majs och polentabröd; ankafilé med granatäpplemelass, sötpotatispuré och rödbetsingrediens; hemgjord choklad, vanilj och tonkaböna; minipavlova med säsongens frukt. Säsongens meny. Låt oss prata om det!

Asiatisk sammansmältning

939 kr SEK per gäst
En femfaldig dialog mellan asiatiska och franska kulinariska influenser. Rena tallrikar, där mjuk bakning, pickles och umami-såser håller med enkelhet: Onigiris med kimshi och plommonsås från Korea; Sea bream Carpaccio, tiger leche och chiliolja; Beef Tataki, smältande grönsaker och plommon pickles; Svart sesamångångare, vit choklad ganache och citrussegment; Financier matcha. Säsongens meny. Låt oss prata om det!

Kväll med mat- och dryckeskombinationer

1 657 kr SEK per gäst
En meny med fem mat- och vinparningar för en nyfiken och engagerad kväll, från ekologiska och lokala produkter. Anpassad meny under alla årstider. Låt oss diskutera det! Alternativa alkoholfria skapelser tillgängliga på begäran.
Du kan skicka ett meddelande till Margot för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
3 års erfarenhet
Chef de partie på Crème (Bistronomisk restaurang på Montmartre)
Höjdpunkt i karriären
Chefskock på Villa Rocabella; nomadisk chefskock på Rock en Seine 2025 (VIP-kvarter).
Utbildning och träning
CAP cuisine - Sommelier- och mixologiutbildning på Lycée hôtelier Guillaume Tyrel.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Paris, Versailles och Saint-Germain-en-Laye. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Margot är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?