Samtida franska köket av Margot Beck
Som passionerad kock skapar jag vegetariska och blommiga gastronomiska upplevelser, raffinerade och etiska, som kombinerar lokala, säsongsbetonade produkter och skräddarsydda mat- och vinparningar eller cocktails.
Automatiskt översatt
Kock i Paris
Tillhandahålls i ditt boende
Brunch premium
1 040 kr SEK 1 040 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 3 283 kr SEK
En raffinerad fransk brunch, hemlagad i en modern parisisk anda.
Hemlagat bröd och signatur babka, gårdsägg, lagrade ostar, beredda frukter och en reviderad Tarte Tatin... En gourmet och elegant uppvaknande, perfekt för par, familjer eller nyfikna resenärer.
Personliga menyer enligt dina önskemål, gjorda av ekologiska och lokala produkter.
Exceptionell måltid
1 095 kr SEK 1 095 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 910 kr SEK
En meny utformad för stora bord som gillar att fira smak och dela.
Jag komponerar en elegant och livlig upplevelse, mellan växtinspirationer, resande detaljer och franska känslor:
Perfekt ägg med majs och miso, delikat fisk med syrlig yuzu sabayon, chokladfondant och bovete glass...
Ett ögonblick som är både glädjefullt och känsligt, perfekt för en middag med vänner, en familjesammankomst eller en festlig kväll i Paris.
Skräddarsydd middag hemma
1 423 kr SEK 1 423 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 3 283 kr SEK
Gourmetmåltid i 5 steg, för att återupptäcka klassikerna i det franska köket i en elegant och modern stil: chou garni med getkräm och shisosalt, smakrik brioche perdue, anka med granatäpplemelass och svartvinbärssalvia, hemlagad profiteroles med tonkaböna... Perfekt för en vistelse i Paris, en romantisk kväll eller ett speciellt ögonblick med vänner. Skräddarsydda kompositioner, för en raffinerad och karaktärsfull upplevelse. Låt oss prata om det!
Festmeny
1 642 kr SEK 1 642 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 7 114 kr SEK
En raffinerad festmiddag tillagad hemma: ostron och champagnegranita, brända kammusslor eller squashravioli med saffran, fågel med vin jaune eller risotto med ädla svampar, Valrhona-chokladdessert eller pistage Paris-Brest och slutligen sötsaker. En elegant fransk matupplevelse för jul, nyår eller någon speciell kväll.
Du kan skicka ett meddelande till Margot för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
3 års erfarenhet
Partichef på restaurangen Crème i Montmartre (Paris, 18 :e arrondissementet).
Höjdpunkt i karriären
Gästkock på Rock en Seine 2025 och fast kock på Villa Rocabella.
Utbildning och träning
CAP kök
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
5.0 av 5 stjärnor, från 2 omdömen
0 av 0 objekt visas
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Paris, Versailles, Saint-Germain-en-Laye och Levallois-Perret. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Margot är värd som privatperson
De är ansvariga för denna tjänst.
1 423 kr SEK Från 1 423 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 3 283 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?





