Glen Zoteck personliga kocktjänster

Jag skapar menyer baserat på vad som är färskt, lokalt och säsongsbetonat. Jag skräddarsyr menyer efter din smak.
Automatiskt översatt
Kock i Blaine, Washington
Tillhandahålls i ditt boende

Charcuteri- och ostfat

237 kr SEK 237 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 725 kr SEK
Ett urval av fina kött, ost, dips, pålägg och bröd. Prosciutto, torrlagrad calabresisk salami, chorizo och mortadella. Ost inkluderar fransk brie, gorgonzola, getost och cheddar. Kompletteras med fikonmarmelad, kornig senap, hummus, kronärtskocksdipp, ciabatta och ett urval av kex.

Trerätters lunch

804 kr SEK 804 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 725 kr SEK
En säsongsbetonad meny skräddarsydd efter din smak, inklusive förrätt, huvudrätt och dessert. Exempelmeny: Tomatsallad med släktklenod – kanderade valnötter, gorgonzola, balsamicodropp Gnocchi - stekt i brunt smör med färsk salvia, pancetta, Grana Padano Fresh Berry Shortcake - Säsongsbär, kärnmjölksbiskvit, vispad grädde, lavendelsirap

Trerättersmiddag

945 kr SEK 945 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 725 kr SEK
En säsongsinspirerad meny skräddarsydd efter din smak, inklusive förrätt, huvudrätt och dessert. Exempelmeny: • Rostad rödbeta – vispad ricotta, baby sallad, linser, varm baconvinägrett • Miso-lax – inlagd ingefära apelsinsås baby bok choy • Päronpaj Tatin – ingefärsglass

Middag med fem rätter

1 418 kr SEK 1 418 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 725 kr SEK
En säsongsinspirerad meny skräddarsydd efter din smak, inklusive en sallad, två förrätter, huvudrätt och dessert. Exempelmeny: • Grillade nektariner – Arugula, varm getost, heirloom-tomater, kanderade valnötter. • Tonfiskpoke – Rå tonfisk marinerad i soja och chili, mango, edamame, krispig lök och klibbigt ris • Koreansk stekt kyckling – kryddig gochujangsås, inlagda gurkor, jordnötter, koriander • Oxfilé med porciniskorpa, blomkålspuré, vild svampjus • Mörk choklad med hallonpaj
Du kan skicka ett meddelande till Brian för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
25 års erfarenhet
Jag var chefskock för The Boathouse Restaurant Group i Vancouver, Kanada.
Utbildning och träning
Jag tog examen i kulinarisk konst på Vancouver Community College.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Betygsatt med 5.0 av 5 stjärnor, från 1 omdöme

0 av 0 objekt visas

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Blaine, Washington, Ferndale, Washington, Bellingham och Glacier. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
237 kr SEK Från 237 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 725 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Glen Zoteck personliga kocktjänster

Jag skapar menyer baserat på vad som är färskt, lokalt och säsongsbetonat. Jag skräddarsyr menyer efter din smak.
Automatiskt översatt
Kock i Blaine, Washington
Tillhandahålls i ditt boende
237 kr SEK Från 237 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 725 kr SEK
Gratis avbokning

Charcuteri- och ostfat

237 kr SEK 237 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 725 kr SEK
Ett urval av fina kött, ost, dips, pålägg och bröd. Prosciutto, torrlagrad calabresisk salami, chorizo och mortadella. Ost inkluderar fransk brie, gorgonzola, getost och cheddar. Kompletteras med fikonmarmelad, kornig senap, hummus, kronärtskocksdipp, ciabatta och ett urval av kex.

Trerätters lunch

804 kr SEK 804 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 725 kr SEK
En säsongsbetonad meny skräddarsydd efter din smak, inklusive förrätt, huvudrätt och dessert. Exempelmeny: Tomatsallad med släktklenod – kanderade valnötter, gorgonzola, balsamicodropp Gnocchi - stekt i brunt smör med färsk salvia, pancetta, Grana Padano Fresh Berry Shortcake - Säsongsbär, kärnmjölksbiskvit, vispad grädde, lavendelsirap

Trerättersmiddag

945 kr SEK 945 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 725 kr SEK
En säsongsinspirerad meny skräddarsydd efter din smak, inklusive förrätt, huvudrätt och dessert. Exempelmeny: • Rostad rödbeta – vispad ricotta, baby sallad, linser, varm baconvinägrett • Miso-lax – inlagd ingefära apelsinsås baby bok choy • Päronpaj Tatin – ingefärsglass

Middag med fem rätter

1 418 kr SEK 1 418 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 725 kr SEK
En säsongsinspirerad meny skräddarsydd efter din smak, inklusive en sallad, två förrätter, huvudrätt och dessert. Exempelmeny: • Grillade nektariner – Arugula, varm getost, heirloom-tomater, kanderade valnötter. • Tonfiskpoke – Rå tonfisk marinerad i soja och chili, mango, edamame, krispig lök och klibbigt ris • Koreansk stekt kyckling – kryddig gochujangsås, inlagda gurkor, jordnötter, koriander • Oxfilé med porciniskorpa, blomkålspuré, vild svampjus • Mörk choklad med hallonpaj
Du kan skicka ett meddelande till Brian för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
25 års erfarenhet
Jag var chefskock för The Boathouse Restaurant Group i Vancouver, Kanada.
Utbildning och träning
Jag tog examen i kulinarisk konst på Vancouver Community College.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Betygsatt med 5.0 av 5 stjärnor, från 1 omdöme

0 av 0 objekt visas

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Blaine, Washington, Ferndale, Washington, Bellingham och Glacier. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?