Säsongsbetonade lokala kockars menyer och matlagningskurs
Jag skapar nya smaker med hjälp av tekniker från hela världen och färsk lokal mat. Skapa minnen genom smaker och upplevelser.
Automatiskt översatt
Kock i Charleston
Tillhandahålls i ditt boende
Låg brunch
717 kr SEK 717 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 2 149 kr SEK
Detta är en låglandsvariant av eftermiddagste. Med detta får du lokala klassiker i lagom storlek, från små räkor och majskakor eller tomatpaj i tårtform till bananpudding i lagom storlek. Allt kompletteras med en teflygning färsk från den lokala Charleston-teplantagen.
Lektion i pastalagning
1 003 kr SEK 1 003 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 2 006 kr SEK
Denna klass går igenom hur man gör 3 olika pastarätter. (ravioli, fettuccine och tortellini). En dag full av knåddegen och läckra kolhydrater.
Färsk lokal trerättersmiddag
1 290 kr SEK 1 290 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 2 579 kr SEK
Med detta får du en vacker 3-rätters måltid med lokalt producerade ingredienser med smaker som skapar minnesvärda stunder. Menyn ändras baserat på vad som är mest i säsong.
Du kan skicka ett meddelande till Wyatt för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
5 års erfarenhet
Jag var kock tournant i fina restauranger i fingerlakes @ 1833 kök och bar
Utbildning och träning
Jag tog en associate degree i kulinarisk konst vid Culinary Institute of America
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Charleston, Folly Beach, Johns Island och Kiawah Island. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
1 003 kr SEK Från 1 003 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 2 006 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?




