Privat kock i Baskien – säsongens meny

Passionerad kock, säsongens kök, lokalt och raffinerat. Skräddarsydd, vänlig och elegant upplevelse, direkt hem till dig för en oförglömlig stund runt bordet.
Automatiskt översatt
Kock i Biarritz
Tillhandahålls i ditt boende

Upptäcktsformel

764 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 001 kr SEK
Discovery-formeln inkluderar en förrättsmeny, huvudrätt, efterrätt, tänkt från färska, lokala och säsongsbetonade produkter. Ingången belyser växten, maträtten erbjuder ett delikat bearbetat animaliskt protein och efterrätten firar säsongens godsaker. Plattservicen tillhandahålls på plats, i en vänlig och snygg atmosfär. En enkel, generös och smakfull upplevelse utan att behöva lämna ditt hem.

Signature-formel

983 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 4 092 kr SEK
En gastronomisk upplevelse i fyra steg: mat, förrätt, huvudrätt och efterrätt, gjord av lokala och säsongsbetonade produkter. Varje tallrik är genomtänkt utformad: balans mellan smaker, finess i dressyr, noggrann matlagning och respekt för produkten. Jag presenterar menyn vid bordet och delar med mig av historien om ingredienserna och min inspiration. Servicen är flytande och diskret, i en varm atmosfär.

Plan för privat upplevelse

1 310 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 4 911 kr SEK
En provsmakningsmeny i 5 till 6 gånger, skräddarsydd enligt dina önskemål och de exceptionella produkterna för tillfället. Varje maträtt berättar: en terroir, en matlagning, en stund av delning. Jag tar hand om varje detalj – känsliga förband, kombinationer av subtila smaker, eleganta rätter – för att skapa en atmosfär värdig en stjärnmiddag. Servicen är uppmärksam och tänkt att erbjuda dig en oförglömlig paus, i bekvämligheten av din vistelse.
Du kan skicka ett meddelande till Manon för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
10 års erfarenhet
Kock på Lobita Atelier Biarritz
Höjdpunkt i karriären
Partichef på en 3-stjärnig Michelin-restaurang
Utbildning och träning
Kandidatexamen i kulinarisk konst och entreprenörskap från FERRANDI
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Biarritz, Anglet, Arbonne och Bayonne. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 15 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Manon är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.
764 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 001 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Privat kock i Baskien – säsongens meny

Passionerad kock, säsongens kök, lokalt och raffinerat. Skräddarsydd, vänlig och elegant upplevelse, direkt hem till dig för en oförglömlig stund runt bordet.
Automatiskt översatt
Kock i Biarritz
Tillhandahålls i ditt boende
764 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 001 kr SEK
Gratis avbokning

Upptäcktsformel

764 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 001 kr SEK
Discovery-formeln inkluderar en förrättsmeny, huvudrätt, efterrätt, tänkt från färska, lokala och säsongsbetonade produkter. Ingången belyser växten, maträtten erbjuder ett delikat bearbetat animaliskt protein och efterrätten firar säsongens godsaker. Plattservicen tillhandahålls på plats, i en vänlig och snygg atmosfär. En enkel, generös och smakfull upplevelse utan att behöva lämna ditt hem.

Signature-formel

983 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 4 092 kr SEK
En gastronomisk upplevelse i fyra steg: mat, förrätt, huvudrätt och efterrätt, gjord av lokala och säsongsbetonade produkter. Varje tallrik är genomtänkt utformad: balans mellan smaker, finess i dressyr, noggrann matlagning och respekt för produkten. Jag presenterar menyn vid bordet och delar med mig av historien om ingredienserna och min inspiration. Servicen är flytande och diskret, i en varm atmosfär.

Plan för privat upplevelse

1 310 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 4 911 kr SEK
En provsmakningsmeny i 5 till 6 gånger, skräddarsydd enligt dina önskemål och de exceptionella produkterna för tillfället. Varje maträtt berättar: en terroir, en matlagning, en stund av delning. Jag tar hand om varje detalj – känsliga förband, kombinationer av subtila smaker, eleganta rätter – för att skapa en atmosfär värdig en stjärnmiddag. Servicen är uppmärksam och tänkt att erbjuda dig en oförglömlig paus, i bekvämligheten av din vistelse.
Du kan skicka ett meddelande till Manon för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
10 års erfarenhet
Kock på Lobita Atelier Biarritz
Höjdpunkt i karriären
Partichef på en 3-stjärnig Michelin-restaurang
Utbildning och träning
Kandidatexamen i kulinarisk konst och entreprenörskap från FERRANDI
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Biarritz, Anglet, Arbonne och Bayonne. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 15 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Manon är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?