Gourmetupplevelse med tryffel
Upplev en kulinarisk upplevelse kring tryffel: personliga menyer, från förrätt till efterrätt, som framhäver säsongens tryffel med passion och kunskap, direkt hem till dig.
Automatiskt översatt
Kock i Paris
Tillhandahålls i ditt boende
Nöjesmeny
789 kr SEK 789 kr SEK per gäst
Ingång – Rätt – Efterrätt
Fördjupa dig i en unik kulinarisk upplevelse helt tillägnad tryffel, från förrätt till dessert.
Raffinerade tryffelförrätter: mimosaägg, krämig burrata, carpaccio, potatistortilla...
Gourmeträtter med tryffel: pasta med tryffel, krämig risotto eller rostad fågel tillsammans med en tryffelsås...
Tryfflade desserter: tryfflad karamell panna cotta, tryfflad smör crêpe, tryfflad crème brûlée... ger en elegant och överraskande sista touch.
Meny Passion
953 kr SEK 953 kr SEK per gäst
Förrätt – Huvudrätt – Ost – Efterrätt
Allt om tryffel
Meny Prestige
1 008 kr SEK 1 008 kr SEK per gäst
Aptitretare - Förrätt - Huvudrätt - Ost - Efterrätt
Allt om tryffel
Du kan skicka ett meddelande till Eva för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
3 års erfarenhet
Medgrundare av en foodtruck dedikerad till tryffel, för offentliga, privata och festliga evenemang
Utbildning och träning
Master i marknadsföring och kommunikation i Paris, arvtagare till min fars kulinariska passion
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Paris, Neuilly-sur-Seine, Levallois-Perret och Vincennes. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 12 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Eva är värd som privatperson
De är ansvariga för denna tjänst.
789 kr SEK Från 789 kr SEK per gäst
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?




