Kocken Alf
Jag kombinerar mina talanger som kock och konditor för att erbjuda en värld av gourmet och kvalitet. Min expertis och kreativitet återspeglas i varje rätt.
Automatiskt översatt
Kock i Paris
Tillhandahålls i ditt boende
Meny Deluxe
1 213 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 3 307 kr SEK
En 3-rättersmeny + mat- och vinparningar
FRISKHET I 4 STEG
Gravlaxlax med afrikanska smaker och fyra kryddor med fruktiga noter.
***
GOURMETRÖTTER
Perfekt tillagad anka, doftande morotmousseline, glaserade arvsgrönsaker och druvsaft med Penja-peppar.
***
RÖD PÄRON
Pocherat päron med hibiskus och verbena, lätt moringakräm och en antydan av hibiskus.
Provsmakningsmeny
1 654 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 4 409 kr SEK
4-rättersmeny + mat- och vinparningar
UNDER TROPIKERNA
Carpaccio på havsabborre, jungfrupassion, vaniljsaft och syrliga pärlor
***
VILD BAR
Rostad bar, majsgrädde, ny potatis, shimeji och stekta ärtor och lätt hollandaisesås
***
GOURMETRÖTTER
Perfekt tillagad cannelloni, väldoftande morotsmousseline, glaserade arvsgrönsaker och druvsaft med Penja-peppar
***
PASSIONERAT
Chokladshortbread, krämig mjölk, saltat smörkaramellcenter, mandelkross och passionschokladsås
Meny Gourmet
2 315 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 6 614 kr SEK
6-rätters anpassad meny
Aptitretare och sötsaker
Full service och bordsdukning ingår
Mat- och vinparingar ingår
Maitre d' ingår
Vatten, bröd och varma drycker ingår
Du kan skicka ett meddelande till Ermelin för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Paris. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Ermelin är värd som företag
De är ansvariga för denna tjänst.
1 213 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 3 307 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?




