Taste Inn av Daniel Rodriguez – Somm & Chef

Som sommelier och pedagog tar jag med mig kunskap, värme och kreativitet till varje bord och skapar privata middagar med kockar som är interaktiva, kulturella och oförglömliga.
Automatiskt översatt
Kock i Mexico City
Tillhandahålls i ditt boende

Taste Inn ceviche-menyparningar

2 369 kr SEK 2 369 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 9 608 kr SEK
Meny och parningar: Mousserande vin välkomna. 1) Räkor Ceviche (interaktiv) förberedd med Chef Alfredo, lära sig hur räkor lagar i lime och såser. 2) Huachinango med Huitlacoche, en unik land-och-havsfusion. 3) Räkcocktail med mole, en blandning av skaldjur och tradition. 4) Toro Ceviche, rik och balanserad. Intermezzo: Mamey Sorbet, nygjord med vår maskin. 5) Laxceviche, delikat och ljust. Efterrätt: Zapote Negro Sorbet, också nygjord. Alla rätter är kombinerade med viner, mezcal och sake
Du kan skicka ett meddelande till Daniel för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
13 års erfarenhet
Vin-, sprit- och mezcal-sommelier, grundare av ASI, med över 2 300 Airbnb-omdömen på 4,96.
Höjdpunkt i karriären
Grundare av Agave Spirits Institute, världens första mezcal sommelierskola
Utbildning och träning
Certifierad vinsommelier och mästare av agavesprit, grundare av Agave Spirits Institute
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Mexico City. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 20 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.
2 369 kr SEK Från 2 369 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 9 608 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Taste Inn av Daniel Rodriguez – Somm & Chef

Som sommelier och pedagog tar jag med mig kunskap, värme och kreativitet till varje bord och skapar privata middagar med kockar som är interaktiva, kulturella och oförglömliga.
Automatiskt översatt
Kock i Mexico City
Tillhandahålls i ditt boende
2 369 kr SEK Från 2 369 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 9 608 kr SEK
Gratis avbokning

Taste Inn ceviche-menyparningar

2 369 kr SEK 2 369 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 9 608 kr SEK
Meny och parningar: Mousserande vin välkomna. 1) Räkor Ceviche (interaktiv) förberedd med Chef Alfredo, lära sig hur räkor lagar i lime och såser. 2) Huachinango med Huitlacoche, en unik land-och-havsfusion. 3) Räkcocktail med mole, en blandning av skaldjur och tradition. 4) Toro Ceviche, rik och balanserad. Intermezzo: Mamey Sorbet, nygjord med vår maskin. 5) Laxceviche, delikat och ljust. Efterrätt: Zapote Negro Sorbet, också nygjord. Alla rätter är kombinerade med viner, mezcal och sake
Du kan skicka ett meddelande till Daniel för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
13 års erfarenhet
Vin-, sprit- och mezcal-sommelier, grundare av ASI, med över 2 300 Airbnb-omdömen på 4,96.
Höjdpunkt i karriären
Grundare av Agave Spirits Institute, världens första mezcal sommelierskola
Utbildning och träning
Certifierad vinsommelier och mästare av agavesprit, grundare av Agave Spirits Institute
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Mexico City. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 20 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?