Kock som på restaurang, fast hemma hos dig
Mina rätter är alltid noggrant utformade och tillverkade med säsongsbetonade ingredienser, vanligtvis hämtade direkt från vår gårds trädgård strax utanför Rom.
Automatiskt översatt
Kock i Rom
Tillhandahålls i ditt boende
Apericena
330 kr SEK 330 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 3 297 kr SEK
Detta förslag innehåller flera snacks tillagade enligt kundens önskemål.Det inkluderar vanligtvis:• Sesamstrut fylld med pecorinofondue och säsongens grönsaker
• Vitello tonnato med nötkött och friarielli
• Pappa al pomodoro, bläckfisk och stracciatella
• Cannelloni Le Radiche med 3 tomater
Smakprovningsmeny
1 319 kr SEK 1 319 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 275 kr SEK
Detta förslag omfattar 7 kurser, varav:• 3 amuse-bouches• 1 förrätt• 1 förrätt med hemlagad äggpasta
• 1 huvudrätt• 1 efterrätt• Hembakat bröd
Menyn kan variera beroende på produkternas säsong och kan alltid överenskommas med kunden baserat på personlig smak eller intoleranser.
Du kan skicka ett meddelande till Paolo för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
9 års erfarenhet
Jag turnerade i Europa som kock för ett MotoGP-team 2023.
Höjdpunkt i karriären
Jag öppnade min restaurang mitt på den romerska landsbygden.
Utbildning och träning
Hotellledningsexamen från I.T. Giacomo Leopardi
Professionell kvalifikation från CIOFS Lazio.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Rom. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Paolo är värd som privatperson
De är ansvariga för denna tjänst.
330 kr SEK Från 330 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 3 297 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?



