Haute cuisine-rätter av Jairo
Jag tilldelades en Repsol Sun och har arbetat på en restaurang med Michelin-stjärna.
Automatiskt översatt
Kock i Madrid
Tillhandahålls i ditt boende
Skurkmeny
717 kr SEK per gäst
Det börjar med en förrätt och fortsätter med en förrätt, en huvudrätt och en dessert.De fyra rätterna kombinerar teknik och kreativitet med utvalda produkter som ger intensitet och fräschör till utbudet.
Traditionell spansk meny
883 kr SEK per gäst
Denna 5-rättersmiddag inkluderar två förrätter, en förrätt, en huvudrätt och en dessert.Varje tillagning är en hyllning till landets kök, tillagad med moderna tekniker och utvalda råvaror.Det åtföljs av vin och drycker.
Nomadisk meny
1 324 kr SEK per gäst
Njut av 6 rätter bestående av 3 förrätter, en förrätt, en huvudrätt och en dessert.Det här alternativet utforskar smakerna från olika kulturer med hjälp av banbrytande tekniker och säsongsbetonade produkter.Det serveras med viner och drycker som förhöjer varje rätt.
Du kan skicka ett meddelande till Jairo för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
13 års erfarenhet
Jag har arbetat i prestigefyllda kök, som Dstage och Luke, och lett kulinariska projekt.
Höjdpunkt i karriären
Jag har fått en Repsol Sun och har varit med och erhållit en Michelin-stjärna.
Utbildning och träning
Jag studerade på Hotel Escuela i Madrid och tog en masterexamen vid Baskiska kulinariska centret.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Madrid. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.
Jairo är värd som privatperson
De är ansvariga för denna tjänst.
Ingen tillgänglighet
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?