Harts kickade upp tröstmat
Jag använder vackra säsongsprodukter samt bästa kött och skaldjur. Presentationen är lika viktig för mig som den läckra maten, eftersom vi äter med ögonen först.
Automatiskt översatt
Kock i Los Angeles
Tillhandahålls i ditt boende
Färska vegetariska skott
94 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 4 690 kr SEK
Underbara säsongsgrönsaker med grön gudinnadressing. De serveras i genomskinliga shotglas så att du kan se grönsakerna och dipp.
Kylt skaldjursbricka
235 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 4 690 kr SEK
Ett utbud av ostron, krabba, kammusslor, räkor, cocktailsås, mignonettesås, tartsås och citroner
Rustik äppelpaj
357 kr SEK
Denna mjuka och läckra äppelpaj räcker till 6 eller 7 personer
Blandade förrätter
469 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 4 690 kr SEK
Rib Eye och Fingerling-potatisgrillspett/dadlar i bacon och pecorino/psykedeliska veganska vårrullar
Ost- och charkuteribräda
892 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 4 690 kr SEK
Ett urval av färska ostron, kammusslor, krabbkloar och andra säsongsbetonade skaldjur. Plus cocktailsås, mignonettesås och tartsås
Du kan skicka ett meddelande till Terri för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
25 års erfarenhet
Jag är inte säker på att det var det mest anmärkningsvärda jobbet, men jag var med i Top Chef! Jag var en bra upplevelse.
Höjdpunkt i karriären
Jag blev många gånger utsedd för min restaurang Auntie Em's Kitchen i L.A.
Utbildning och träning
Allt självstudier.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Los Angeles, Malibu, Pasadena och Thousand Oaks. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
357 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?






