Från Lucca till hela världen
4 års erfarenhet
Självstudier och kurser vid International Academy of Italian Cuisine i Lucca, specialiserad på traditionell italiensk mat och personliga menyer för privata evenemang.
Automatiskt översatt
Kock i La Spezia
Tillhandahålls i ditt boende
Det bästa av hantverksmässiga risottos
549 kr SEK 549 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 2 195 kr SEK
Gourmetupplevelse: aptitretare, risotto och dessert med färska säsongsbetonade ingredienser, anpassade på begäran.
Vinparning finns (drycker ingår inte).
Det bästa av kött
714 kr SEK 714 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 2 195 kr SEK
En upplevelse utformad för att smaka många typer av traditionellt toskanskt kött.
Förrätt, huvudrätt med tillbehör och efterrätt
Vinparning finns (drycker ingår inte).
Det bästa av färsk fisk
769 kr SEK 769 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 2 744 kr SEK
Det bästa av färsk fisk i ditt hem.
Aptitretare, första/andra rätt och dessert.
Vinparning finns (drycker ingår inte).
Du kan skicka ett meddelande till Samuele för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
5 års erfarenhet
Självstudier och kurser vid International Academy of Italian Cuisine i Lucca
Utbildning och träning
Professionell matlagningskurs 2022 och uppdateringar om teknik och samtida matlagning.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i La Spezia, Pisa, Massa Marittima och Firenzuola. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 12 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Samuele är värd som privatperson
De är ansvariga för denna tjänst.
549 kr SEK Från 549 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 2 195 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?




