Säsongens meny av kocken Hervé Paya

Jag skapar säsongsbetonade menyer som kombinerar teknik, känsla och exceptionella produkter, inspirerade av mitt ursprung från Réunion, mina resor och det samtida franska köket.
Automatiskt översatt
Kock i Paris
Tillhandahålls i ditt boende

Upptäcktsmeny

1 103 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 6 614 kr SEK
Upptäcktsmenyn är en 4-rätters middag (aptitretare, förrätt, huvudrätt, dessert) som tillagas framför dig. Jag gillar att skapa ett speciellt ögonblick av utbyte och delning: Jag lagar mat, jag förklarar, jag berättar historier. Varje maträtt är inspirerad av mitt ursprung i Reunion och mina resor, mellan franska köket och världens smaker. En vänlig och raffinerad upplevelse, där maträtten blir en riktig resa.

Signaturmeny

1 654 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 9 921 kr SEK
En gastronomisk upplevelse i 4 till 5 steg, mellan förfining och kreativitet. Jag lagar rätter inspirerade av mina resor och mitt ursprung i Reunion framför dig, blandar säsongsbetonade produkter och exotiska detaljer. En sann sensorisk resa, där varje maträtt berättar en historia.

Gastronomisk upplevelse meny

2 205 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 13 228 kr SEK
Den ultimata upplevelsen: en skräddarsydd 6-rättersprovsmakningsmeny. Jag utformar varje maträtt enligt dina önskemål, för en exceptionell middag värdig en gourmetrestaurang, direkt i ditt hem. Live matlagning, utbyten, smakparningar och noggrann presentation: ett oförglömligt ögonblick mellan resor och haute cuisine.
Du kan skicka ett meddelande till Hervé för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
2 års erfarenhet
Jag lagade mat tillsammans med kocken Alexandre Auger och jag utbildade en brigad på Zanzibar
Höjdpunkt i karriären
Jag har arbetat som privat kock i Frankrike, Ibiza, Tanzania för privata och professionella kunder
Utbildning och träning
HACCP
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Paris och Lille. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Hervé är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.
1 103 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 6 614 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Säsongens meny av kocken Hervé Paya

Jag skapar säsongsbetonade menyer som kombinerar teknik, känsla och exceptionella produkter, inspirerade av mitt ursprung från Réunion, mina resor och det samtida franska köket.
Automatiskt översatt
Kock i Paris
Tillhandahålls i ditt boende
1 103 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 6 614 kr SEK
Gratis avbokning

Upptäcktsmeny

1 103 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 6 614 kr SEK
Upptäcktsmenyn är en 4-rätters middag (aptitretare, förrätt, huvudrätt, dessert) som tillagas framför dig. Jag gillar att skapa ett speciellt ögonblick av utbyte och delning: Jag lagar mat, jag förklarar, jag berättar historier. Varje maträtt är inspirerad av mitt ursprung i Reunion och mina resor, mellan franska köket och världens smaker. En vänlig och raffinerad upplevelse, där maträtten blir en riktig resa.

Signaturmeny

1 654 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 9 921 kr SEK
En gastronomisk upplevelse i 4 till 5 steg, mellan förfining och kreativitet. Jag lagar rätter inspirerade av mina resor och mitt ursprung i Reunion framför dig, blandar säsongsbetonade produkter och exotiska detaljer. En sann sensorisk resa, där varje maträtt berättar en historia.

Gastronomisk upplevelse meny

2 205 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 13 228 kr SEK
Den ultimata upplevelsen: en skräddarsydd 6-rättersprovsmakningsmeny. Jag utformar varje maträtt enligt dina önskemål, för en exceptionell middag värdig en gourmetrestaurang, direkt i ditt hem. Live matlagning, utbyten, smakparningar och noggrann presentation: ett oförglömligt ögonblick mellan resor och haute cuisine.
Du kan skicka ett meddelande till Hervé för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
2 års erfarenhet
Jag lagade mat tillsammans med kocken Alexandre Auger och jag utbildade en brigad på Zanzibar
Höjdpunkt i karriären
Jag har arbetat som privat kock i Frankrike, Ibiza, Tanzania för privata och professionella kunder
Utbildning och träning
HACCP
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Paris och Lille. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Hervé är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?