Kändiskocken Keith Rhodes presenterar
Kocken Keith Rhodes är en 2x James Beard-nominerad. En prisbelönt kock och kulinarisk hantverkare känd för Top Chef 9. Kocken skapar oförglömliga matupplevelser som firar smaker från Carolinas kust.
Automatiskt översatt
Kock i Wilmington
Tillhandahålls i ditt boende
The Gullah Gee cee Experience
924 kr SEK 924 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 924 kr SEK
Kockledd skaldjursmiddag inspirerad av Gullah Gheechees kusttraditioner, med klassiska rätter, krabbris, okragryta, smothered shrimp och mycket mer. En smakfull berättelse om matmigration och regional kultur.
Kockens vegetariska 4-rättersmeny
924 kr SEK 924 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 924 kr SEK
Njut av en kock-tillagad flerrätters vegetarisk provsmakningsmeny med säsongsbetonade handplockade lokala grönsaker. Stora smaker, genomtänkta rätter. Vi kan också tillgodose alla kostförfrågningar. Veganskt, glutenfritt etc. Du har aldrig ätit sådana här grönsaker... du kommer inte att sakna köttet.
6-rätters provsmakning av gatumat
970 kr SEK 970 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 924 kr SEK
James Beard nominerade Chef Rhodes handgjorda asiatiska provsmakningsmeny. med olika smaker, säker på att glädja gommen. 1. Citrongräs fläsk sommarrullar 2. Krabba.3. Räka, 4. Fläskbunke.
5. Hoisin BBQ-revbensspjäll 6. Churro-kryddade stekta matbananer med kokosdipp
Lokalbefolkningens ostron-natt
1 154 kr SEK 1 154 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 924 kr SEK
Lokalt anskaffade boutiqueostron. Kocken har valts. Förberedelserna inkluderar rå på 1/2 skal med migoneete smör och signatur het sås, vi kommer också att ha min personliga favorit "Dirty South Oysters; 1/2 skal ostron staplade med collards, pimento ost och bacon crunch. Vi kommer också att njuta av Oyster sliders. Smaker från Low Country och guidade smakanteckningar. En sann lokal matupplevelse.
Koka och bita i Low Country
1 247 kr SEK 1 247 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 924 kr SEK
En avslappnad havskokning med skaldjur inkluderar räkor, musslor, söt majs, röda potatisar och rökt korv. Fungerar bra för gruppmåltider, livlig konversation och enkel njutning. Smör, cocktail och varma såser ingår. Vi kan lägga till snökrabba ben, blå krabba och hummer mot en extra avgift.
Classic Steak Dinner 2026
1 385 kr SEK 1 385 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 924 kr SEK
Endast det bästa nötköttet för denna biffupplevelse. Börja med Wilders Wagyu-sliders, en sallad av lokala sallader, rostad Prime Filet Mignon, saltkorstade potatis med tryffelsmör. Serveras med sås Burre Rouge. Lägg till krabbkaka, hummersvans eller jumboräkor mot en extra avgift. Smaklig måltid!
Du kan skicka ett meddelande till Keith för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
25 års erfarenhet
Kocken Keith Rhodes, kockägare @ Catch restaurant & Tacklebox kichen & VOYCE Bistro
Höjdpunkt i karriären
Presenteras på Food Network, 2x James Beard-finalist. Tävlade i säsong 9 av Top Chef.
Utbildning och träning
CFCC, och självlärd, han finslipade sina färdigheter genom fina restaurangkök och erfarenhet
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Wilmington och Myrtle Beach. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Du kan också komma till mig:
Wilmington, North Carolina, 28401, USA
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
1 455 kr SEK Från 1 455 kr SEK per gäst, tidigare 1 616 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?







