Livliga pålägg att dela av Micah

Jag tränade med Marcus Wareing på den Michelin-stjärniga Marcus på The Berkeley Hotel.
Automatiskt översatt
Cateringleverantör i London
Tillhandahålls i ditt boende

Brunchmeny

746 kr SEK 746 kr SEK per gäst
Smörig brioche-toast med vaniljkräm, toppad med rostade mandlar och serverad med pocherad persikokompott. Färsk fruktfat med yoghurtparfait. Örtstekt potatis med rökig paprika chorizo, schalottenlök, spenat och stekt ägg från frigående höns. Havre-mandel-björk med hallon- eller mangokompott. Veganska alternativ finns också.

Afro-fusion-meny

994 kr SEK 994 kr SEK per gäst
Start Grönsakspakora. Grönsakssamosas. God morgon. Bao-bun med grillad tempeh eller rostad fläskkött. Huvudnät Jamaicanskt jerk fläsk och nasi goreng. Thailändsk grön curry med kokosris och paratha. Tomat och koriander gul paprika salsa. Dessert Bräserad ananas med rostad kokosnöt och vaniljkräm. Ambrosia med pekannötter, mini marshmallows, maraschino körsbär, persika, vaniljkräm. Passionsfrukt/hallon/mangomochi med mördeg. Veganska alternativ finns också.

Modern brittisk meny

1 119 kr SEK 1 119 kr SEK per gäst
Förrättare Ballantine av skinka och purjolök med rostad ananas och dragon. Krabbterrin med tomatveloute. Korv med skorpa från Cornwall med borlottibönor och zucchini. Huvudnät Rostad kyckling med giroles, bränd majs, bondbönor och vin Jaune. Zucchini- och sparrisrisotto med cheddarostbitar. Desserter Sussex ostbricka med kex. Hallon mille-feuille. Citronposset med shortbread. Eton mess.
Du kan skicka ett meddelande till Micah för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Cateringleverantör
15 års erfarenhet
Jag har arbetat i högprofilerade kök i London, inklusive The Ritz London och The Fat Duck.
Höjdpunkt i karriären
Mitt team och jag skapade en 10-rätters meny för The Ritz Londons 200-årsjubileum.
Utbildning och träning
Jag tog examen i professionell matlagning från City & Guilds.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i London. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Micah är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.
746 kr SEK Från 746 kr SEK per gäst
Gratis avbokning

Cateringleverantörer på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Livliga pålägg att dela av Micah

Jag tränade med Marcus Wareing på den Michelin-stjärniga Marcus på The Berkeley Hotel.
Automatiskt översatt
Cateringleverantör i London
Tillhandahålls i ditt boende
746 kr SEK Från 746 kr SEK per gäst
Gratis avbokning

Brunchmeny

746 kr SEK 746 kr SEK per gäst
Smörig brioche-toast med vaniljkräm, toppad med rostade mandlar och serverad med pocherad persikokompott. Färsk fruktfat med yoghurtparfait. Örtstekt potatis med rökig paprika chorizo, schalottenlök, spenat och stekt ägg från frigående höns. Havre-mandel-björk med hallon- eller mangokompott. Veganska alternativ finns också.

Afro-fusion-meny

994 kr SEK 994 kr SEK per gäst
Start Grönsakspakora. Grönsakssamosas. God morgon. Bao-bun med grillad tempeh eller rostad fläskkött. Huvudnät Jamaicanskt jerk fläsk och nasi goreng. Thailändsk grön curry med kokosris och paratha. Tomat och koriander gul paprika salsa. Dessert Bräserad ananas med rostad kokosnöt och vaniljkräm. Ambrosia med pekannötter, mini marshmallows, maraschino körsbär, persika, vaniljkräm. Passionsfrukt/hallon/mangomochi med mördeg. Veganska alternativ finns också.

Modern brittisk meny

1 119 kr SEK 1 119 kr SEK per gäst
Förrättare Ballantine av skinka och purjolök med rostad ananas och dragon. Krabbterrin med tomatveloute. Korv med skorpa från Cornwall med borlottibönor och zucchini. Huvudnät Rostad kyckling med giroles, bränd majs, bondbönor och vin Jaune. Zucchini- och sparrisrisotto med cheddarostbitar. Desserter Sussex ostbricka med kex. Hallon mille-feuille. Citronposset med shortbread. Eton mess.
Du kan skicka ett meddelande till Micah för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Cateringleverantör
15 års erfarenhet
Jag har arbetat i högprofilerade kök i London, inklusive The Ritz London och The Fat Duck.
Höjdpunkt i karriären
Mitt team och jag skapade en 10-rätters meny för The Ritz Londons 200-årsjubileum.
Utbildning och träning
Jag tog examen i professionell matlagning från City & Guilds.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i London. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Micah är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.

Cateringleverantörer på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?