Privata kocktjänster av Private Chef Charleston

Jag har kurerat mina färdigheter på berömda resorter runt om i landet och erbjuder olika menyer som fångar essensen av Charleston, perfekt för semesterfamiljer och middagsfiranden hemma!
Automatiskt översatt
Kock i North Charleston
Tillhandahålls i ditt boende

Södra förrätter

1 380 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 8 088 kr SEK
Låglandsinspirerade bett med allt som Charleston har att erbjuda! Candied bacon Deviled eggs, Low-Country spring rolls, Sesame seared tonfisk crostini, Sweet potato humus, Bacon wrapped scallops, Southern crab cakes, pickled shrimp, Fried green tomatoes, Chicken, Shrimp or Pimento cheese finger sandwiches, Pulled pork or Fried chicken sliders, Chicken & Waffle spöds, Bang Bang Bang Bang shrimp sallad koppar, Ceviche med plantain chips, Boursin & short rib won tons, Local shrimp cocktail

Familjemåltider

1 428 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 8 088 kr SEK
Södra inspirerade rätter med lokala ingredienser. Shrimp & grits, Low-Country boil, BBQ chicken, Fried chicken, Pork BBQ, Roast beef tenderloin, Chicken & waffles, Pan seared grouper, Grilled flank steak, Pork roulade, Fried calabash, Seared tonuna steaks, Roast prime rib, Chicken perlo, BBQ shrimp, Pan seared snapper, Seared jumbo scallops, Fried flank tork chops, Jumbo crab cakes, Chicken & dumplings, Steamed crab legs, Tomat pie

Serverade middagar

1 570 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 8 088 kr SEK
Södra inspirerade rätter med lokala ingredienser. Shrimp & grits, Low-Country boil, BBQ chicken, Fried chicken, Pork BBQ, Roast beef tenderloin, Chicken & waffles, Pan seared grouper, Grilled flank steak, Pork roulade, Grilled Grouper, Seared tonuna steaks, Roast prime rib, Beef tenderloin, BBQ shrimp, Pan seared snapper, Seared jumbo scallops, Fried flank chops, Jumbo crab cakes, Chicken & dumplings, Roast pork loin, Surf & Turf, Veal marsala, Chicken parmesan, Veal saltimbocca
Du kan skicka ett meddelande till Patrick R för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
15 års erfarenhet
Jag var chefskock på College of Charleston och Sous Chef på Kiawah Island Beach Club
Höjdpunkt i karriären
Jag har drivit flera exklusiva resorter i många stater, inklusive SC, AK, TN, WA, FL, AZ, CA
Utbildning och träning
Jag tog en Associates of Science Degree i Culinary Arts vid Johnson & Wales University
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Green Pond, Ridgeville, Moncks Corner och Huger. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
1 380 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 8 088 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Privata kocktjänster av Private Chef Charleston

Jag har kurerat mina färdigheter på berömda resorter runt om i landet och erbjuder olika menyer som fångar essensen av Charleston, perfekt för semesterfamiljer och middagsfiranden hemma!
Automatiskt översatt
Kock i North Charleston
Tillhandahålls i ditt boende
1 380 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 8 088 kr SEK
Gratis avbokning

Södra förrätter

1 380 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 8 088 kr SEK
Låglandsinspirerade bett med allt som Charleston har att erbjuda! Candied bacon Deviled eggs, Low-Country spring rolls, Sesame seared tonfisk crostini, Sweet potato humus, Bacon wrapped scallops, Southern crab cakes, pickled shrimp, Fried green tomatoes, Chicken, Shrimp or Pimento cheese finger sandwiches, Pulled pork or Fried chicken sliders, Chicken & Waffle spöds, Bang Bang Bang Bang shrimp sallad koppar, Ceviche med plantain chips, Boursin & short rib won tons, Local shrimp cocktail

Familjemåltider

1 428 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 8 088 kr SEK
Södra inspirerade rätter med lokala ingredienser. Shrimp & grits, Low-Country boil, BBQ chicken, Fried chicken, Pork BBQ, Roast beef tenderloin, Chicken & waffles, Pan seared grouper, Grilled flank steak, Pork roulade, Fried calabash, Seared tonuna steaks, Roast prime rib, Chicken perlo, BBQ shrimp, Pan seared snapper, Seared jumbo scallops, Fried flank tork chops, Jumbo crab cakes, Chicken & dumplings, Steamed crab legs, Tomat pie

Serverade middagar

1 570 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 8 088 kr SEK
Södra inspirerade rätter med lokala ingredienser. Shrimp & grits, Low-Country boil, BBQ chicken, Fried chicken, Pork BBQ, Roast beef tenderloin, Chicken & waffles, Pan seared grouper, Grilled flank steak, Pork roulade, Grilled Grouper, Seared tonuna steaks, Roast prime rib, Beef tenderloin, BBQ shrimp, Pan seared snapper, Seared jumbo scallops, Fried flank chops, Jumbo crab cakes, Chicken & dumplings, Roast pork loin, Surf & Turf, Veal marsala, Chicken parmesan, Veal saltimbocca
Du kan skicka ett meddelande till Patrick R för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
15 års erfarenhet
Jag var chefskock på College of Charleston och Sous Chef på Kiawah Island Beach Club
Höjdpunkt i karriären
Jag har drivit flera exklusiva resorter i många stater, inklusive SC, AK, TN, WA, FL, AZ, CA
Utbildning och träning
Jag tog en Associates of Science Degree i Culinary Arts vid Johnson & Wales University
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Green Pond, Ridgeville, Moncks Corner och Huger. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?