Min smakresa
Jag tar precisionen i Michelin-kök och kreativiteten i det globala köket direkt till ditt bord. Jag skapar rätter som gläder sinnena och berättar en historia.
Automatiskt översatt
Kock i London
Tillhandahålls i ditt boende
Toscanska barndomsminnen
994 kr SEK 994 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 970 kr SEK
En resa genom hjärtat av Toscana, denna meny hyllar min hemregions tidlösa smaker med elegans och omsorg.Med färsk handgjord pasta, rustika men raffinerade italienska rätter och klassiska toskanska recept berättar varje rätt en historia om tradition och säsong.Förvänta dig fylliga, mysiga smaker med moderna inslag, gjorda på de färskaste ingredienserna för att ge dig Toscanas själ direkt till bordet.
Medelhavslandet
1 119 kr SEK 1 119 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 591 kr SEK
En kulinarisk resa genom Medelhavets solbelysta länder, från Spaniens olivlundar till Nordafrikas krydddoftande souker och Italiens kustkök.
Du kan skicka ett meddelande till Alessandra för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
14 års erfarenhet
Två Michelin-stjärniga restauranger.
Utbildad under Giorgio Locatelli.
Växtbaserad expert.
Höjdpunkt i karriären
Medförfattare till Easy Vegan kokbok av Mildreds.
Utbildning och träning
Certifierad av Cooking School of Lucca (Italien),
Mästare på sushi – Lucca
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i London. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 4 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Alessandra är värd som privatperson
De är ansvariga för denna tjänst.
994 kr SEK Från 994 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 970 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?



