Chef Reinier

"Mat som talar till sinnena, kultur som talar till hjärtat." Kock som utbildats på Kuba, sedan i Katalonien och Baskien, kombinerar lokala traditioner och moderna tekniker: parilla, låg temperatur...
Automatiskt översatt
Kock i Bayonne
Tillhandahålls i ditt boende

Medelhavsmeny

1 315 kr SEK 
Upptäck vår medelhavsmeny, en sann kulinarisk resa med sydliga smaker. Börja med en katalansk fuet, följt av en gyllene och smältande tortilla, innan du njuter av en autentisk katalansk paella. Avsluta med en söt ton med en krämig katalansk kräm. En solig, generös meny full av karaktär.

Havsmeny

1 643 kr SEK 
Upptäck vår Ocean Menu, en gourmetstopp med marina smaker. Börja med en skål lax rillettes, fortsätt med doftande musslor marinière, sedan njuta av en nygrillad grillad fisk. Avsluta försiktigt med en baskisk krämkaka, för en typisk och lugnande söt touch.
Du kan skicka ett meddelande till Reinier för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
20 års erfarenhet
20 års erfarenhet från Havanna till Biarritz, kock på den baskiska kusten.
Höjdpunkt i karriären
Unik signatur som blandar kreativitet, noggrannhet och kulinarisk nyfikenhet.
Utbildning och träning
Utbildad på Kuba, i Katalonien och Baskien, tradition och modern teknik.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Bayonne, Anglet, Biarritz och Saint-Jean-de-Luz. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 100 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Reinier är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.
1 315 kr SEK 
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Chef Reinier

"Mat som talar till sinnena, kultur som talar till hjärtat." Kock som utbildats på Kuba, sedan i Katalonien och Baskien, kombinerar lokala traditioner och moderna tekniker: parilla, låg temperatur...
Automatiskt översatt
Kock i Bayonne
Tillhandahålls i ditt boende
1 315 kr SEK 
Gratis avbokning

Medelhavsmeny

1 315 kr SEK 
Upptäck vår medelhavsmeny, en sann kulinarisk resa med sydliga smaker. Börja med en katalansk fuet, följt av en gyllene och smältande tortilla, innan du njuter av en autentisk katalansk paella. Avsluta med en söt ton med en krämig katalansk kräm. En solig, generös meny full av karaktär.

Havsmeny

1 643 kr SEK 
Upptäck vår Ocean Menu, en gourmetstopp med marina smaker. Börja med en skål lax rillettes, fortsätt med doftande musslor marinière, sedan njuta av en nygrillad grillad fisk. Avsluta försiktigt med en baskisk krämkaka, för en typisk och lugnande söt touch.
Du kan skicka ett meddelande till Reinier för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
20 års erfarenhet
20 års erfarenhet från Havanna till Biarritz, kock på den baskiska kusten.
Höjdpunkt i karriären
Unik signatur som blandar kreativitet, noggrannhet och kulinarisk nyfikenhet.
Utbildning och träning
Utbildad på Kuba, i Katalonien och Baskien, tradition och modern teknik.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Bayonne, Anglet, Biarritz och Saint-Jean-de-Luz. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 100 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Reinier är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?