Färskvaror från gården, erfaren italiensk kock
Jag har erfarenhet av många olika kök och använder alltid gårdsfärska kaliforniska ingredienser när det är möjligt. Så du kan få den måltid du eller dina kunder vill ha med de bästa möjliga ingredienserna.
Automatiskt översatt
Kock i Atascadero
Tillhandahålls i ditt boende
Ekologiska kalkonburgare
339 kr SEK 339 kr SEK per gäst
Ekologiska kalkonburgare på gourmet Brioche Buns. Toppad med ost och lokala grönsaker som du väljer. Handgjorda pommes frites eller citronruccolasallad passar bra.
Ekologisk japansk gourmetramen
377 kr SEK 377 kr SEK per gäst
Ekologiska ramen-nudlar tillagade i kycklingbuljong med låg natriumhalt med färsk grön lök, ingefära och vitlök. Toppad med ditt val av protein och mjukt kokta färska ägg från gården.
Lokal rödvinsspagetti
424 kr SEK 424 kr SEK per gäst
Ekologisk italiensk spaghetti tillagad i lokal merlot och sauterad med färsk vitlök, röd paprika, lokal olivolja och italiensk Parmesan Reggiano. Detta är ett gammalt familjerecept från en första generationens italiensk kock, och är alltid en publikfavorit. Passar bra ihop med vitlöksbröd och en citronruccolasallad.
Komfortförrätt
471 kr SEK 471 kr SEK per gäst
Bakat från grunden vitlöksbröd, Ricotta & Parmesan fyllda paprika, Prosciutto inslagna räkor och broccoli rostade i lokal olivolja.
Ekologisk fläskschnitzel och citron
471 kr SEK 471 kr SEK per gäst
Ekologisk tunnskivad fläskkotlett mörad med en träklubba och sedan panerad och stekt i lokal olja. Droppa med färsk citron för en fantastisk smakkombination. Denna tyska komfortmat passar bra med rostad broccoli, citronruccolasallad eller vitlöksrostad potatis.
Ekologiskt citronsmör rostad fisk
565 kr SEK 565 kr SEK per gäst
Lokal hälleflundra, havsabborre eller flundra tillagad hel i en gourmetcitron, smör och vitlöksmarinad. Fall av benet. Passar bra med citronruccolasallad och rostad broccoli.
Du kan skicka ett meddelande till Anthony för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
7 års erfarenhet
Efter att ha varit souschef i 5 år tjänstgjorde jag som kökschef i 2 år på Circle V Ranch.
Höjdpunkt i karriären
Matlagning av färsk mat dagligen för en personal på 200 på Circle V Ranch
Utbildning och träning
Studerade under Michelin-kockar som gick på Le Cordon Blue i Los Angeles.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i San Miguel, Shandon, San Ardo och El Paso de Robles. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.
339 kr SEK Från 339 kr SEK per gäst
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?







