Säsongens meny: vintersignatur, kocken Neraudeau

Valentin Neraudeau, författare till "du potager familial aux tables d'exception", har arbetat tillsammans med Michel Guérard. Säsongens kulinariska skapelser som kan anpassas efter din smak och dina allergier.
Automatiskt översatt
Kock i Arrondissement of Senlis
Tillhandahålls i ditt boende

Vintermeny

3 080 kr SEK 3 080 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 61 592 kr SEK
förrätter — förrätt — huvudrätt — efterrätt Fingermat – 5 delar Ingång Ekologiskt mjukkokt ägg, krämig palsternacka med tryffel, lagrad Comté-ost och krispigt bröd Fjäderfäemulsion, rostad hasselnötsolja Maträtt Rostad kapun från gården med kastanjer Glaserade rotfrukter Jus reducerad till vin jaune, fin rutabagapuré Dessert Choklad- och pralinvariation Krämig Grand Cru-choklad, krispig mandelpralin, tonkabönglass, fin kakaotuile

Vinterprestige-meny

3 740 kr SEK 3 740 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 74 790 kr SEK
6 förrätter 2 huvudrätter efterrätt Fingermat – 6 bitar Inträde – Jag Jorden Ekologisk äggparfait, krämig palsternacka och svart tryffel, lagrad Comtéost, kycklingemulsion med hö, krispigt bröd Ingång – II Kötträtt Corrèze kalvfilé i valnöt och tryffelkorst Fullkropps kaffejus Rödbetspuré, palsternacka glaserad med skogshonung Choklad- och hallonpudding Grand Cru chokladsfär och hallonhjärta Kakaosmulor, syrlig hallonsorbet Varm chokadås serveras vid bordet
Du kan skicka ett meddelande till Guillaume Jamel för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
28 års erfarenhet
Valentin Nereaudau: privat kock och kulinarisk konsult
Höjdpunkt i karriären
Valentin Neraudeau: deltagare i säsong 4 av Top Chef
Utbildning och träning
Valentin Neraudeau: Medlem i Académie Culinaire de France
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise och Arrondissement de Mantes-la-Jolie. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.

Guillaume Jamel är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.
3 080 kr SEK Från 3 080 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 61 592 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Säsongens meny: vintersignatur, kocken Neraudeau

Valentin Neraudeau, författare till "du potager familial aux tables d'exception", har arbetat tillsammans med Michel Guérard. Säsongens kulinariska skapelser som kan anpassas efter din smak och dina allergier.
Automatiskt översatt
Kock i Arrondissement of Senlis
Tillhandahålls i ditt boende
3 080 kr SEK Från 3 080 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 61 592 kr SEK
Gratis avbokning

Vintermeny

3 080 kr SEK 3 080 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 61 592 kr SEK
förrätter — förrätt — huvudrätt — efterrätt Fingermat – 5 delar Ingång Ekologiskt mjukkokt ägg, krämig palsternacka med tryffel, lagrad Comté-ost och krispigt bröd Fjäderfäemulsion, rostad hasselnötsolja Maträtt Rostad kapun från gården med kastanjer Glaserade rotfrukter Jus reducerad till vin jaune, fin rutabagapuré Dessert Choklad- och pralinvariation Krämig Grand Cru-choklad, krispig mandelpralin, tonkabönglass, fin kakaotuile

Vinterprestige-meny

3 740 kr SEK 3 740 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 74 790 kr SEK
6 förrätter 2 huvudrätter efterrätt Fingermat – 6 bitar Inträde – Jag Jorden Ekologisk äggparfait, krämig palsternacka och svart tryffel, lagrad Comtéost, kycklingemulsion med hö, krispigt bröd Ingång – II Kötträtt Corrèze kalvfilé i valnöt och tryffelkorst Fullkropps kaffejus Rödbetspuré, palsternacka glaserad med skogshonung Choklad- och hallonpudding Grand Cru chokladsfär och hallonhjärta Kakaosmulor, syrlig hallonsorbet Varm chokadås serveras vid bordet
Du kan skicka ett meddelande till Guillaume Jamel för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
28 års erfarenhet
Valentin Nereaudau: privat kock och kulinarisk konsult
Höjdpunkt i karriären
Valentin Neraudeau: deltagare i säsong 4 av Top Chef
Utbildning och träning
Valentin Neraudeau: Medlem i Académie Culinaire de France
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise och Arrondissement de Mantes-la-Jolie. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.

Guillaume Jamel är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?