Grekiska rätter tillagade av Yorgios

Autentisk grekisk mat: recept inspirerade av Grekland, allt hemgjort. Kvalitetsingredienser: färska, säsongsbetonade och råa produkter Flexibilitet: Menyer för alla dina tillfällen
Automatiskt översatt
Kock i Arrondissement du Raincy
Tillhandahålls i ditt boende

Daglig maträtt

218 kr SEK 218 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 2 176 kr SEK
En skål redo att avnjutas med medelhavssmak med ett protein (kyckling, nötkött eller vegetariskt) efter eget val, rostade grönsaker och ett spannmål. Exempel: Kyckling i Giouvetsi-stil med citronsås, snacks av kikärter, rostade ostronsvampar

Förrätt huvudrätt meny

316 kr SEK 316 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 3 155 kr SEK
Inkluderar en förrätt efter eget val och en huvudrätt Menyexempel: INGÅNGAR Tiropita Soltorkade tomater och fetaost med en liten vårsallad, olivolja och citron RÄTTER Aubergine i moussaka-stil, liten sallad

Förrätt Huvudrätt Efterrätt Meny

425 kr SEK 425 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 244 kr SEK
Menyn ska bestå av en förrätt, en huvudrätt och en efterrätt – Exempel på rätter INGÅNGAR Tiropita Soltorkade tomater och fetaost med en liten vårsallad, olivolja och citron Salladshjärta, ostronsvamp, tahini och citronsås RÄTTER Aubergine i moussaka-stil, liten sallad Kyckling i Giouvetsi-stil med citronsås, krossade kikärter, rostade ostronsvampar DESSERT Fetaostkaka, aprikosmarmelad och lavendel Grekiskt kryddsmulor, säsongens frukter och grekisk yoghurt
Du kan skicka ett meddelande till Alexandre för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
6 års erfarenhet
Jag har varit cateringföretagare i 6 år och sedan april på La Grande Epicerie de Paris
Höjdpunkt i karriären
Omnämnd som mycket bra i programmet Très Très Bon 3T Télérama L'obs och Elle cuisine
Utbildning och träning
Bep kök CAP konditori CAP chokladtillverkare Sup de Co Toulouse
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Arrondissement du Raincy, Arrondissement d'Argenteuil, Arrondissement of Nogent-sur-Marne och Arrondissement de Saint-Denis. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 30 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.

Alexandre är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.
218 kr SEK Från 218 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 2 176 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Grekiska rätter tillagade av Yorgios

Autentisk grekisk mat: recept inspirerade av Grekland, allt hemgjort. Kvalitetsingredienser: färska, säsongsbetonade och råa produkter Flexibilitet: Menyer för alla dina tillfällen
Automatiskt översatt
Kock i Arrondissement du Raincy
Tillhandahålls i ditt boende
218 kr SEK Från 218 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 2 176 kr SEK
Gratis avbokning

Daglig maträtt

218 kr SEK 218 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 2 176 kr SEK
En skål redo att avnjutas med medelhavssmak med ett protein (kyckling, nötkött eller vegetariskt) efter eget val, rostade grönsaker och ett spannmål. Exempel: Kyckling i Giouvetsi-stil med citronsås, snacks av kikärter, rostade ostronsvampar

Förrätt huvudrätt meny

316 kr SEK 316 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 3 155 kr SEK
Inkluderar en förrätt efter eget val och en huvudrätt Menyexempel: INGÅNGAR Tiropita Soltorkade tomater och fetaost med en liten vårsallad, olivolja och citron RÄTTER Aubergine i moussaka-stil, liten sallad

Förrätt Huvudrätt Efterrätt Meny

425 kr SEK 425 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 244 kr SEK
Menyn ska bestå av en förrätt, en huvudrätt och en efterrätt – Exempel på rätter INGÅNGAR Tiropita Soltorkade tomater och fetaost med en liten vårsallad, olivolja och citron Salladshjärta, ostronsvamp, tahini och citronsås RÄTTER Aubergine i moussaka-stil, liten sallad Kyckling i Giouvetsi-stil med citronsås, krossade kikärter, rostade ostronsvampar DESSERT Fetaostkaka, aprikosmarmelad och lavendel Grekiskt kryddsmulor, säsongens frukter och grekisk yoghurt
Du kan skicka ett meddelande till Alexandre för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
6 års erfarenhet
Jag har varit cateringföretagare i 6 år och sedan april på La Grande Epicerie de Paris
Höjdpunkt i karriären
Omnämnd som mycket bra i programmet Très Très Bon 3T Télérama L'obs och Elle cuisine
Utbildning och träning
Bep kök CAP konditori CAP chokladtillverkare Sup de Co Toulouse
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Arrondissement du Raincy, Arrondissement d'Argenteuil, Arrondissement of Nogent-sur-Marne och Arrondissement de Saint-Denis. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 30 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.

Alexandre är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?