Första Puccia Foodtruck i Frankrike
I 6 år har vår foodtruck introducerat puccia, ett bröd som ursprungligen kommer från Apulien. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag och finns i Paris la Défense
Automatiskt översatt
Cateringleverantör i Arrondissement of Dreux
Tillhandahålls i ditt boende
Upptäck Puccia
466 kr SEK 466 kr SEK per gäst
Privatiseringen av matbilen inkluderar en puccia och en följeslagare för varje gäst. Recept väljs ut från 20 förslag och kan kompletteras med alternativ som förrätter, drycker eller efterrätter.
Aperitif och puccia
585 kr SEK 585 kr SEK per gäst
Denna provsmakning inkluderar en aperitif, en puccia och en ackompanjemang. Recept väljs från menyn och alternativ kan läggas till vid behov.
Spritz et puccia
823 kr SEK 823 kr SEK per gäst
Detta erbjudande inkluderar en aperitif med Spritz, en puccia med ackompanjemang, samt desserter och kaffe.
Du kan skicka ett meddelande till Morgane för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
6 års erfarenhet
Vi grundades 2019 och är den första puccia-foodtrucken i Frankrike.
Höjdpunkt i karriären
Vi har arbetat under de olympiska spelen i Paris eller stora konserter som ACDC.
Utbildning och träning
Våra teammedlemmar har en kulinarisk certifiering och CAP Cuisine
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Arrondissement of Dreux, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement d'Étampes och Arrondissement de Mantes-la-Jolie. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Morgane är värd som företag
De är ansvariga för denna tjänst.
466 kr SEK Från 466 kr SEK per gäst
Gratis avbokning
Cateringleverantörer på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?




