Genomtänkta matupplevelser av Sonia
Jag finslipade mitt hantverk på State Bird Provisions, Il Fiorello Olive Oil Farm och Culinary Institute of America.
Automatiskt översatt
Kock i Fremont
Tillhandahålls i ditt boende
Fräsch, lokalt anskaffad brunch
843 kr SEK 843 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 679 kr SEK
Njut av en brunchbuffé full av otroliga smaker och snacks. Jag lagar allt utanför platsen och tar med det för dig att njuta av. Rätter kan inkludera croissant fransk toast, gårdsdrivna focaccia, krispiga potatispannkakor med creme fraiche och lokal Bay Area lax. Förvåna dina gäster med en vacker brunch.
Middagsbjudning med kock
1 404 kr SEK 1 404 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 614 kr SEK
Imponera på dina gäster och din familj med en finmiddag, kockdriven 4-6-rätters middagsfest. Jag köper lokala, färska ingredienser från Bay Area-bönder och leverantörer och organiserar din matupplevelse på ett genomtänkt sätt. Från Mellanöstern-inspirerade mezze, till förhöjda italienska klassiker, kan dina gäster njuta av smakrik mat familjestil eller pläterad. Jag lagar mat, dukar, serverar och städar så att du kan luta dig tillbaka och verkligen njuta av upplevelsen.
Veckovis måltidsförberedelse och daglig matlagning
6 551 kr SEK 6 551 kr SEK per grupp
Letar du efter dagliga, hälsosamma måltider och enkla saker att äta på språng? Jag ska förbereda otrolig mat för dig att ha till hands. Oavsett om du bor i San Francisco eller bara är på besök en stund, låt mig förbereda proteinrika middagar, godsaker, frukost och mycket mer. Jag kan laga mat på plats i ditt hem eller utanför i mitt eget kök. Tänk bräserade korta revben, sumacrostad kyckling, muffins med hög proteinhalt, pasta med citronvitlök och mer. Allt redo att njuta av i bekvämligheten av ditt eget hem, när det fungerar bäst för dig.
Du kan skicka ett meddelande till Sonia för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
3 års erfarenhet
Jag arbetade på State Bird Provisions, Il Fiorello Olive Oil Farm och Trivoli Tavern.
Höjdpunkt i karriären
Jag jobbade på Michelin-stjärnorestauranger runt om i landet för att lära mig och växa som kock.
Utbildning och träning
Jag studerade på Culinary Institute of America i Napa.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Sonoma, Fairfield, Fremont och Emerald Hills. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
843 kr SEK Från 843 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 679 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?




