Traditionell italiensk mat av Stephan

Kocken/ägaren av Rossoblu, jag har varit gästdomare på Top Chef och Hell's Kitchen.
Automatiskt översatt
Kock i Los Angeles
Tillhandahålls i ditt boende

Själfull italiensk måltid

2 292 kr SEK 2 292 kr SEK per gäst
Njut av en traditionell italiensk middag med handrullad pasta, marknadsfärska råvaror och högkvalitativa skaldjur och kött.
Du kan skicka ett meddelande till Steve & Dina för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
27 års erfarenhet
Jag äger och driver för närvarande Rossoblu och Superfine Pizza i Los Angeles.
Höjdpunkt i karriären
Min restaurang Sotto erkändes som bland Esquires bästa nya restauranger i USA.
Utbildning och träning
Jag tog examen från UC San Diego och Institute of Culinary Education i New York.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Los Angeles. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.
2 292 kr SEK Från 2 292 kr SEK per gäst
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Traditionell italiensk mat av Stephan

Kocken/ägaren av Rossoblu, jag har varit gästdomare på Top Chef och Hell's Kitchen.
Automatiskt översatt
Kock i Los Angeles
Tillhandahålls i ditt boende
2 292 kr SEK Från 2 292 kr SEK per gäst
Gratis avbokning

Själfull italiensk måltid

2 292 kr SEK 2 292 kr SEK per gäst
Njut av en traditionell italiensk middag med handrullad pasta, marknadsfärska råvaror och högkvalitativa skaldjur och kött.
Du kan skicka ett meddelande till Steve & Dina för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
27 års erfarenhet
Jag äger och driver för närvarande Rossoblu och Superfine Pizza i Los Angeles.
Höjdpunkt i karriären
Min restaurang Sotto erkändes som bland Esquires bästa nya restauranger i USA.
Utbildning och träning
Jag tog examen från UC San Diego och Institute of Culinary Education i New York.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Los Angeles. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?