Privat kock Ivo

Italiensk peruansk Nikkei hållbar teknikdriven internationella smaker
Automatiskt översatt
Kock i Guidonia Montecelio
Tillhandahålls i ditt boende

Modern provsmakning Il Vegetale

1 413 kr SEK 1 413 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 648 kr SEK
En modern smakresa tillägnad grönsaker, med en maträtt efter eget val för varje rätt: från förrätten med ägg och grönsaker i tempura, till den första rätten med spaghetti alla chitarra med pumpa eller risotto med porcini svamp och kakao, passerar genom en andra rätt av rostad aubergine eller pumpa, upp till en efterrätt efter eget val mellan mörk choklad, ostkaka, churros eller citrontårta.

Modern provsmakning La Terra

1 575 kr SEK 1 575 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 300 kr SEK
En gastronomisk resa som börjar med en hjorttartar tillsammans med senap och blåbär, fortsätter med halvmåneformad pasta fylld med lammskuldra och kräm av getmjölk rökt med hö. Välj sedan mellan bräserad oxkind eller ryggbiff, båda utsmyckade med svart tryffel. Den slutar med en mörk choklad med hallonsorbet och hibiskuspulver.

Modern provsmakning Il Mare

1 630 kr SEK 1 630 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 517 kr SEK
En modern gastronomisk resa tillägnad havet, med en aptitretare av snapper tartare och stekt räkor och bläckfisk, en första kurs av risotto med en skaldjursreduktion, en bränd snapperfilé som en andra kurs, och en läcker baskisk ostkaka med bär för att avsluta.

EurAsia provsmakningsmeny

1 630 kr SEK 1 630 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 517 kr SEK
En hybridresa genom smakerna av Asien och Europa med en förrätt, en första rätt och en andra rätt att välja mellan välsmakande och raffinerade (kött, fisk och/eller vegetabiliska) alternativ. Lokala och säsongsbetonade produkter av högsta kvalitet förbättras av kocken genom tekniker, ingredienser och kombinationer som är typiska för det orientaliska köket. Menyn avslutas med en efterrätt efter eget val, för en komplett och välsmakande upplevelse.

Traditionell provsmakning Havet

1 684 kr SEK 1 684 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 734 kr SEK
Upptäck Medelhavets autentiska smaker med en provsmakningsmeny som erbjuder tre förrätter, en första och en andra rätt bland rätter rika på smak, tradition och fräschör, tillsammans med en oemotståndlig dessert för att avsluta på en söt ton.
Du kan skicka ett meddelande till Ivo för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
10 års erfarenhet
Ex sous-chef i London; Chefsinstruktör i Bangkok; Exec Chef i Italien sedan 2024.
Höjdpunkt i karriären
Gruppchef på Pacifico restauranggrupp
Utbildning och träning
Kandidatexamen i Hospitality Management från Les Roches, Schweiz, 2017.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Rom och Guidonia Montecelio. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 14 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Ivo är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.
1 413 kr SEK Från 1 413 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 648 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Privat kock Ivo

Italiensk peruansk Nikkei hållbar teknikdriven internationella smaker
Automatiskt översatt
Kock i Guidonia Montecelio
Tillhandahålls i ditt boende
1 413 kr SEK Från 1 413 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 648 kr SEK
Gratis avbokning

Modern provsmakning Il Vegetale

1 413 kr SEK 1 413 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 648 kr SEK
En modern smakresa tillägnad grönsaker, med en maträtt efter eget val för varje rätt: från förrätten med ägg och grönsaker i tempura, till den första rätten med spaghetti alla chitarra med pumpa eller risotto med porcini svamp och kakao, passerar genom en andra rätt av rostad aubergine eller pumpa, upp till en efterrätt efter eget val mellan mörk choklad, ostkaka, churros eller citrontårta.

Modern provsmakning La Terra

1 575 kr SEK 1 575 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 300 kr SEK
En gastronomisk resa som börjar med en hjorttartar tillsammans med senap och blåbär, fortsätter med halvmåneformad pasta fylld med lammskuldra och kräm av getmjölk rökt med hö. Välj sedan mellan bräserad oxkind eller ryggbiff, båda utsmyckade med svart tryffel. Den slutar med en mörk choklad med hallonsorbet och hibiskuspulver.

Modern provsmakning Il Mare

1 630 kr SEK 1 630 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 517 kr SEK
En modern gastronomisk resa tillägnad havet, med en aptitretare av snapper tartare och stekt räkor och bläckfisk, en första kurs av risotto med en skaldjursreduktion, en bränd snapperfilé som en andra kurs, och en läcker baskisk ostkaka med bär för att avsluta.

EurAsia provsmakningsmeny

1 630 kr SEK 1 630 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 517 kr SEK
En hybridresa genom smakerna av Asien och Europa med en förrätt, en första rätt och en andra rätt att välja mellan välsmakande och raffinerade (kött, fisk och/eller vegetabiliska) alternativ. Lokala och säsongsbetonade produkter av högsta kvalitet förbättras av kocken genom tekniker, ingredienser och kombinationer som är typiska för det orientaliska köket. Menyn avslutas med en efterrätt efter eget val, för en komplett och välsmakande upplevelse.

Traditionell provsmakning Havet

1 684 kr SEK 1 684 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 734 kr SEK
Upptäck Medelhavets autentiska smaker med en provsmakningsmeny som erbjuder tre förrätter, en första och en andra rätt bland rätter rika på smak, tradition och fräschör, tillsammans med en oemotståndlig dessert för att avsluta på en söt ton.
Du kan skicka ett meddelande till Ivo för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
10 års erfarenhet
Ex sous-chef i London; Chefsinstruktör i Bangkok; Exec Chef i Italien sedan 2024.
Höjdpunkt i karriären
Gruppchef på Pacifico restauranggrupp
Utbildning och träning
Kandidatexamen i Hospitality Management från Les Roches, Schweiz, 2017.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Rom och Guidonia Montecelio. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 14 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Ivo är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?