Airbnb-tjänster

Kockar i St Petersburg

Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.

Njut av god mat som tillagats av en privat kock i St Petersburg

Kock

Keen känsla av smaker av Michelle

Fem års erfarenhet har jag lagat för högprofilerade sportfigurer och medlemmar i filmbranschen. Jag studerade vid Academy of Art University i San Francisco och Flint Institute of Arts. Jag gjorde en djärv karriärbyte för att fokusera på att bygga ett personligt kockföretag.

Kock

Global cusine by Sovelle

13 års erfarenhet av att växa upp i ett hus av kockar tände min passion och driver mig att vara kreativ. På Le Cordon Bleu college of Culinary Art studerade jag kulinarisk konst och bakning. Jag utvecklar ständigt min matlagningsstil genom att hålla mig före de senaste mattrenderna.

Kock

Costal fusion av kocken Antwan Coleman

28 års erfarenhet, jag älskar att laga djärva smaker i en mängd olika miljöer. Jag började laga mat vid 4 års ålder och professionellt som 13-åring. Jag var med på Food Network, The Cooking Channel, Good Morning New Orleans och Soleish Magazine.

Kock

Förhöjda måltider med kockar för seniorer och resenärer

20 års erfarenhet har jag drivit småföretag, grundat en ideell organisation och serverar nu seniorer genom mat jag lärde mig att laga mat genom familjetraditioner, med autentiska och beprövade metoder. Jag presenterades på Fox lokala nyheter för mitt arbete inom både kulinariskt och företagsledande.

Kock

Privat middag med prisbelönt kock

10 års erfarenhet har jag utbildat mig under de kulinariska ikonerna Jacques Pépin och José Andrés och arbetade på Nobu. På French Culinary Institute i NYC finslipade jag mina färdigheter i fransk teknik. James Beard Foundation valde mig för 2017 Women in Culinary Leadership Program.

Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden

Lokala proffs

Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ

Handplockade för sin kvalitet

Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet

Utmärkta meriter

Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen