Airbnb-tjänster

Kockar i Phoenix

Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.

Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Phoenix

Kock

Phoenix

Smakfull karibisk fusion av Jamillia

10 års erfarenhet är jag en mycket skicklig kock som specialiserar sig på utsökt och inkluderande karibisk mat. Jag är en självlärd kock som lärde mig genom engagemang och erfarenhet som företagsägare. Min karibiska restaurang i Phoenix har höga betyg från kunder.

Kock

Mesa

Kockupplevelse från Food Network Chopped Champion

15 års erfarenhet Under 15 år som chefskock har jag ägt flera restauranger och food trucks. Jag studerade vid Le Cordon Bleu i Scottsdale. I am a Food Network Chopped champion and Supermarket Stakeout champion.

Kock

Formella privata gruppmiddagar av kock Dean

Chef Dean är en Escoffier honors examen och en examen från Sushi Institute of America i LA. Matlagning professionellt sedan 1996, några av hans finaste prestationer inkluderar en ACF Escoffier Silver Medal samt få en inbjudan att laga en privat middag på guvernörens herrgård i Denver, CO. Hans senaste erfarenhet inkluderar att arbeta sig upp i graderna på Four Seasons five diamond hotel i Scottsdale. Sedan 2019 har han arbetat som personlig kock och förberett färska måltider för kunder som professionella idrottare och framstående personer i vår community. Kocken Dean har alltid haft en passion för att laga kulturell mat och han tycker om att se glädjen från vänner, familj och kunder när han lagar mat åt dem. Kocken Dean älskar att lära sig om unika kulturer och införliva ingrediensernas äkthet i måltiderna

Kock

Amerikansk mat och hemtrevlig mat av Kayla

11 års erfarenhet är jag en kock som lagar mat på restauranger, semesterorter, landsklubbar och sportställen. Jag har finslipat mina färdigheter genom restaurangjobb på olika platser. Jag har samarbetat med kändiskockar och upprätthållit olika partnerskap.

Kock

Global smakfusion av Samantha

10 års erfarenhet har jag arbetat med kök och förvaltade restauranger och utforskat globala smaker och tekniker. Jag tog examen från Arizona Culinary Institute 2014 och har praktiska köksfärdigheter. Jag studerar asiatisk mat och får djup kunskap om japanska, koreanska och kinesiska smaker.

Kock

Oförglömliga medelhavsmat av Mariana

Sedan 2012 har Take a Chef samlat tusentals lokala kockar och gäster i över 100 länder, genom privata kockupplevelser hemma. Under denna upplevelse är vi glada att kunna presentera dig, kocken Christine. "Att vara uppvuxen i en liten stad i Newcastle Upon Tyne började min passion för mat hemma med min mamma och tog mig över hela världen. Med över 10 års erfarenhet har jag utbildat mig på Hilton Culinary School NG och University of Newcastle, och arbetat på de bästa hotellen och restaurangerna. Jag specialiserar mig på att skapa personliga menyer med hjälp av olika tekniker och globala kök - med hjärta, arv och smak till varje tallrik."

Alla kocktjänster

Soulful vegansk mat av Graciela

Tio års erfarenhet har jag varit kock i tio år och har kuraterat planteringsmåltider för privata evenemang över hela världen. Jag har lärt mig mitt hantverk genom att resa över hela världen och använda mina erfarenheter som mitt klassrum. Jag har delat min passion runt om i världen — från Karibien till Italien till Asien.

Autentisk mexikansk mat av Manu

10 års erfarenhet fokuserar jag på autentiska mexikanska smaker och skapar oförglömliga matupplevelser. Jag arbetade på mexikanska restauranger och var chefschef på en kryssningslinje. Jag har tillhandahållit exceptionella privata kocktjänster med glada gäster.

Enkla firande av Martin

10 års erfarenhet Efter att ha mastrat fransk mat expanderade jag till sydvästra och nyamerikansk mat. Jag studerade klassisk fransk mat på den legendariska kulinariska skolan i Paris. Jag tillgodosåg storskaliga evenemang på JW Marriott Resort.

Exklusiva och privata kocktjänster av Christine

Med 13 års erfarenhet fick min djupa kärlek till mat och matlagning mig att genomföra formell kulinarisk träning och framgångsrikt lunch mitt Private Chef Services-företag-Gabbeys. Jag har min examen från Newcastle College och utbildade mig vidare på Hilton som kock i 4 år. Jag har också fått ett NCL kulinariskt pris och 5-stjärniga omdömen på alla online-plattformar.

Fin middagsupplevelse av Sasha

Jag har examen från Arizona kulinary Institute, en av de fem mest kulinariska skolorna i USA. Jag tog examen 2011 och började på ett personligt kockarbete 2013. Jag har studerat utomlands i Italien och tycker om att skapa förhöjda komfortklassiker med massor av smak!

Semester och bortom middagar av Jessica

Hej, jag heter Kim och jag är din concierge med Food Fire + Knives. Jag kommer att kunna hjälpa till att konfigurera din bokning och sätta dig i kontakt med kocken Jessica efter att du har bokat! Tveka inte att ställa frågor till mig! Kocken Jessica har lagat mat professionellt sedan 2003, men har alltid haft en passion för mat och den glädje det ger till hennes familj och vänner. Hon har arbetat i små köksmiljöer till stora cateringevenemang på plats. Med erfarenhet som sträcker sig från att hantera cateringköket och personalen till framsidan av husförvaltningen, Lead Event Chef, Corporate Trainer och Sous Chef. Hennes stil och tekniker kan sammanfattas som komfortmat, klassisk med en knorr och nyfiken.

Kulinarisk elegans av Zoia

20 års erfarenhet Jag har tjänat hundratals gäster under min tid som kock och restaurangägare/operatör. Jag blev utexaminerad från Culinary Business Institute. Jag röstades fram som topp 25-kock i Arizona av tidningen Soeleishphoenix.

Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden

Lokala proffs

Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ

Handplockade för sin kvalitet

Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet

Utmärkta meriter

Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen