
Airbnb-tjänster
Kockar i Scottsdale
Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.
Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Scottsdale

Kock
Scottsdale
Brunchspreads av Sasha
Jag har blivit välsignad att vara verkställande kock och ägare av Artisan Personal Chefs under de senaste 12 åren! Samt ytterligare 15 års erfarenhet inom restaurangbranschen. Inklusive det prestigefyllda Monarch Café och Scottsdale, Arizona. Det är mitt uppdrag att stärka andra kvinnor i den kulinariska industrin. Hela mitt team av kockar är utexaminerade från Arizona kulinariska institutet. Jag och mitt team tar alltid den största omsorg för att anpassa och skapa fantastiska måltider och minnesvärda upplevelser för våra gäster. Från planeringsprocessen, inklusive alla detaljer i menyerna, till att ta foton så att du kan fånga de ögonblick vi delar. En kulmen på service, stil och utsökt mat du är säker på att minnas! Jag har haft förmånen att arbeta med många högprofilerade idrottare.

Kock
Farm to Table Private Chef Catering
12 års erfarenhet är jag en kock som specialiserat sig på amerikanska klassiker med en asiatisk twist. Jag håller två kulinariska examina och utbildade mig under mästarkocken Beau MacMillan. Jag finslipade mina färdigheter och min kreativitet med mästerkocken Beau MacMillan.

Kock
Mesa
Kockupplevelse från Food Network Chopped Champion
15 års erfarenhet Under 15 år som chefskock har jag ägt flera restauranger och food trucks. Jag studerade vid Le Cordon Bleu i Scottsdale. I am a Food Network Chopped champion and Supermarket Stakeout champion.

Kock
Formella privata gruppmiddagar av kock Dean
Chef Dean är en Escoffier honors examen och en examen från Sushi Institute of America i LA. Matlagning professionellt sedan 1996, några av hans finaste prestationer inkluderar en ACF Escoffier Silver Medal samt få en inbjudan att laga en privat middag på guvernörens herrgård i Denver, CO. Hans senaste erfarenhet inkluderar att arbeta sig upp i graderna på Four Seasons five diamond hotel i Scottsdale. Sedan 2019 har han arbetat som personlig kock och förberett färska måltider för kunder som professionella idrottare och framstående personer i vår community. Kocken Dean har alltid haft en passion för att laga kulturell mat och han tycker om att se glädjen från vänner, familj och kunder när han lagar mat åt dem. Kocken Dean älskar att lära sig om unika kulturer och införliva ingrediensernas äkthet i måltiderna

Kock
Amerikansk mat och hemtrevlig mat av Kayla
11 års erfarenhet är jag en kock som lagar mat på restauranger, semesterorter, landsklubbar och sportställen. Jag har finslipat mina färdigheter genom restaurangjobb på olika platser. Jag har samarbetat med kändiskockar och upprätthållit olika partnerskap.

Kock
Oförglömliga medelhavsmat av Mariana
Sedan 2012 har Take a Chef samlat tusentals lokala kockar och gäster i över 100 länder, genom privata kockupplevelser hemma. Under denna upplevelse är vi glada att kunna presentera dig, kocken Christine. "Att vara uppvuxen i en liten stad i Newcastle Upon Tyne började min passion för mat hemma med min mamma och tog mig över hela världen. Med över 10 års erfarenhet har jag utbildat mig på Hilton Culinary School NG och University of Newcastle, och arbetat på de bästa hotellen och restaurangerna. Jag specialiserar mig på att skapa personliga menyer med hjälp av olika tekniker och globala kök - med hjärta, arv och smak till varje tallrik."
Alla kocktjänster

Dekadenta middagsbjudningar av Debbie
15 års erfarenhet är jag kock och sommelier med receptutveckling och matstylingupplevelse. Jag är utbildad i fransk mat och på Scottsdale Classic Cooking Academy. Jag är stolt över att leda detta amerikanska samhälle av professionella kvinnor inom mat och gästfrihet.

Soulful vegansk mat av Graciela
Tio års erfarenhet har jag varit kock i tio år och har kuraterat planteringsmåltider för privata evenemang över hela världen. Jag har lärt mig mitt hantverk genom att resa över hela världen och använda mina erfarenheter som mitt klassrum. Jag har delat min passion runt om i världen — från Karibien till Italien till Asien.

Autentisk mexikansk mat av Manu
10 års erfarenhet fokuserar jag på autentiska mexikanska smaker och skapar oförglömliga matupplevelser. Jag arbetade på mexikanska restauranger och var chefschef på en kryssningslinje. Jag har tillhandahållit exceptionella privata kocktjänster med glada gäster.

Enkla firande av Martin
10 års erfarenhet Efter att ha mastrat fransk mat expanderade jag till sydvästra och nyamerikansk mat. Jag studerade klassisk fransk mat på den legendariska kulinariska skolan i Paris. Jag tillgodosåg storskaliga evenemang på JW Marriott Resort.

Exklusiva och privata kocktjänster av Christine
Med 13 års erfarenhet fick min djupa kärlek till mat och matlagning mig att genomföra formell kulinarisk träning och framgångsrikt lunch mitt Private Chef Services-företag-Gabbeys. Jag har min examen från Newcastle College och utbildade mig vidare på Hilton som kock i 4 år. Jag har också fått ett NCL kulinariskt pris och 5-stjärniga omdömen på alla online-plattformar.

Fin middagsupplevelse av Sasha
Jag har examen från Arizona kulinary Institute, en av de fem mest kulinariska skolorna i USA. Jag tog examen 2011 och började på ett personligt kockarbete 2013. Jag har studerat utomlands i Italien och tycker om att skapa förhöjda komfortklassiker med massor av smak!

Semester och bortom middagar av Jessica
Hej, jag heter Kim och jag är din concierge med Food Fire + Knives. Jag kommer att kunna hjälpa till att konfigurera din bokning och sätta dig i kontakt med kocken Jessica efter att du har bokat! Tveka inte att ställa frågor till mig! Kocken Jessica har lagat mat professionellt sedan 2003, men har alltid haft en passion för mat och den glädje det ger till hennes familj och vänner. Hon har arbetat i små köksmiljöer till stora cateringevenemang på plats. Med erfarenhet som sträcker sig från att hantera cateringköket och personalen till framsidan av husförvaltningen, Lead Event Chef, Corporate Trainer och Sous Chef. Hennes stil och tekniker kan sammanfattas som komfortmat, klassisk med en knorr och nyfiken.

Kulinarisk elegans av Zoia
20 års erfarenhet Jag har tjänat hundratals gäster under min tid som kock och restaurangägare/operatör. Jag blev utexaminerad från Culinary Business Institute. Jag röstades fram som topp 25-kock i Arizona av tidningen Soeleishphoenix.
Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden
Lokala proffs
Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ
Handplockade för sin kvalitet
Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet
Utmärkta meriter
Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen