
Airbnb-tjänster
Kockar i Santa Cruz de Tenerife
Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.
Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Santa Cruz de Tenerife

Kock
Santa Cruz de Tenerife
Food Rebel by Eros
16 års erfarenhet har jag skapat ett varumärke som har rest i hela Europa, inklusive Frankrike, Italien och Luxemburg. Jag är utbildad i Madrid och Marseille med kockar som Albert Adriá, Oriol och Jamie Oliver. Jag har varit finalist i flera turneringar och mästerskap med det spanska matlagningsutbudet.

Kock
Modern Izakaya dining by Marx
Åtta års erfarenhet Ursprungligen från Filippinerna började jag i multimedia innan jag hittade min passion: matlagning. Jag utbildade mig vid Lyceum University of the Philippines med fokus på asiatiska kök. Jag raffinerade mina färdigheter genom att laga flerrätters måltider i en modern izakaya-miljö.

Kock
Privat middag i Medelhavet av kocken Roberto
30 års erfarenhet skapar jag globala kulinariska ögonblick för födelsedagar, retreats och familjesammankomster. Jag startade min kulinariska resa vid 18 och fick praktisk erfarenhet på matställen över hela världen. Jag erbjuder en intim middag där gäster bevittnar den kulinariska processen i första hand.

Kock
Författare modernt kök, med traditionell själ
20 års erfarenhet började jag laga mat vid 17 i Italien och lärde mig den verkliga innebörden av att vara kock i Paris. Jag utbildade mig genom praktisk erfarenhet i Italien, Paris och Teneriffa. Jag har arbetat i hela Europa och lärt sig tradition och innovation i Italien, Frankrike och Spanien.

Kock
Haute cuisine på gatunivå
20 års erfarenhet gjorde jag min kulinariska identitet genom att arbeta i kök med Michelin-stjärnor med kända kockar. Jag utbildade mig under kockar som Albert Adrià, Elkano och Jamie Oliver. Jag arbetade i kök med 1, 2 och 3 Michelin-stjärnor med kända kockar.
Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden
Lokala proffs
Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ
Handplockade för sin kvalitet
Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet
Utmärkta meriter
Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen