
Airbnb-tjänster
Kockar i Smyrna
Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.
Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Smyrna

Kock
Sofistikerad vistelse, kuraterat kök av Shef Amanda
15 års erfarenhet har jag arbetat med hyllade kockar som Roy Yamaguchi och Daniel Boulud. Jag avslutade kulinarisk skola och utbildade mig under kockar som Elia Aboumrad och Wolfgang Puck. Jag har också dykt upp på Food Network's Cooks vs Cons and Supermarket Stakeout.

Kock
Klassiska och tröstande amerikanska maträtter av Sydney
17 års erfarenhet har jag arbetat för olika exklusiva matgrupper i Metro Atlanta-området. Jag är Servsafe-certifierad och anpassar alla mina matlagningspraxis med standarder för livsmedelssäkerhet. Jag vann Golden Spatel 2024 för exceptionella kulinariska färdigheter.

Kock
Ost- och charkuteribrädor av Casey
11 års erfarenhet har jag arbetat över hela landet på restauranger och som privat kock. Jag studerade vid Le Cordon Bleu London och har en BA i matantropologi. Jag hjälpte människor att återskapa förlorade familjerecept på min show Recipe Lost and Found.

Kock
Privata middagar av Bella The Chef
15 års erfarenhet Jag är engagerad i renlighet, smak och vacker presentation. Jag har praktisk erfarenhet av privata evenemang, bröllop och matlagning. Matlagning dagligen är min passion.

Kock
Eklektiska globala smaker av Sam
16 års erfarenhet har jag ägnat mitt liv åt att skapa minnesvärda matupplevelser som sammanför människor. Jag tog examen från Johnson & Wales University med en kandidatexamen i kulinarisk konst. Jag presenterades på Food Network och visade upp mina kulinariska färdigheter och kreativitet.

Kock
Dold, smakfull, oförglömlig catering av Desi
7 års erfarenhet är jag en privat kock som erbjuder cateringtjänster till familjer, företag och organisationer. Jag fick praktisk erfarenhet av olika restauranger och lounger. Jag tilldelades Best Business i South Fulton 2024 och har visats i tidningar.
Alla kocktjänster

Växtbaserad och rå mat av Debra
23 års erfarenhet är jag en holistisk hälsocoach, reiki-healer och växtbaserad kock. Jag är utexaminerad från hälso- och hälsocenter The Living Foods Institute. Jag vann det bästa av Raw Awards för mina Hot Love Chocolate Truffles.

Måltidsförberedande tjänster
Åtta års erfarenhet har jag arbetat med hög volym, exklusiva restauranger och avslappnade miljöer. Jag fick en kandidatexamen från Mercy College. Jag skapade mitt eget matvarumärke och blandade min bakgrund med passion och kreativitet.

Berikad med kärlek genom att manifestera Munchiez
5 års erfarenhet har jag skapat måltider för inflytelserika kunder som Pinky Cole, Summer Walker, Jayda Cheaves och mer. Jag har etablerat ett privat kockmärke och byggt en betrodd kundkrets så oavsett om du är här för att vila, utforska, eller helt enkelt njuta av en hemlagad måltid fylld med glädje, vet att du är i ett utrymme där du är djupt välkommen. Mitt mål är att hjälpa dig att känna dig som hemma, att fylla din mage och ande med värme och att påminna dig om att vår mat är gjord med kärlek - och kan vara en form av helande , Är du redo att njuta av denna upplevelse?

Läckra globala smaker av Desiree
8 års erfarenhet skapar jag läckra rätter med en rad olika globala smaker. Jag lärde mig att laga mat hemma med familjen och slipade mina färdigheter som militärkock. Min utbud spänner över italienska, öar, franska och asiatiska köket, med en specialitet i bakverk.

Indisk fusion av Andrea
15 års erfarenhet har hon arbetat i countryklubbar, sportbarer, privata kök, m.m. Hon gick på Le Cordon Bleu och fick en examen i kulinarisk konstvetenskap. Hon behärskade signaturrätter från olika olika kulturer medan hon var i Florida.

Internationellt kök av Kat
20 års erfarenhet skapar hon läckra rätter med en blandning av haitiska och franska smaker. Hon studerade kulinarisk konst på Le Cordon Bleu och lärde sig av de haitiska kvinnorna i sin familj. Hennes uppväxt och formella utbildning informerar henne om hennes kärlek och disciplin för matlagning och bakning.

Globala smaker av kocken Fadi
12 års erfarenhet Med min kockdrivna verksamhet, Habibis, skapar jag måltider och evenemang för kunder i Atlanta. Jag tog examen från gästfrihetsskolan i Libanon och kulinarisk skola i Schweiz. Jag har skapat hälsosamma, prestationsfokuserade menyer för professionella basebollspelare.
Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden
Lokala proffs
Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ
Handplockade för sin kvalitet
Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet
Utmärkta meriter
Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen