Airbnb-tjänster

Kockar i Asheville

Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.

Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Asheville

Kock

Hållbar medelhavsmat av Amber

8 års erfarenhet har jag varit kock på flera restauranger och specialiserat mig på medelhavskök. Jag utbildade mig i exklusiva kök innan jag studerade på kulinarisk skola. Jag tog ett tillfälligt jobb som förberedelsekock kl. 17, men förvandlade det till en framgångsrik karriär.

Kock

Argentinsk grillning av Guillermo

18 års erfarenhet. Jag specialiserar mig på argentinska matlagningstekniker med öppen spis. Jag är född och uppvuxen i Buenos Aires och lärde mig hemligheterna bakom eldmatlagning från min morfar. Jag ägde och drev Las Piedras, en argentinsk grill i Costa Rica.

Kock

Livliga smaker av Amber

Jag heter Kim, din concierge. Jag konfigurerar din bokning och kopplar dig till kocken Amber efter bokning. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss. Kocken Amber är en professionell kock och utbildare som specialiserar sig på Medelhavet och det nya amerikanska köket. Baserat i söder lägger hon också sin egen twist på södra rätter och tror på levande, djärva smaker som gör ett uttalande. Amber är en chefskock vid 23 års ålder och har skapat en avancerad kulinarisk läroplan för studenter och fått flera priser för matlagningstävlingar och nomineringar. • Culinary Arts AAS från AB Tech • 2018 Mystery Basket Competition - 1st place winner • Nomination av bästa nya restaurangkock • Nominering av bästa matupplevelse 2021 Vi ser till att ta med en unik middagsresa till ditt bord.

Kock

Moderna latinska smaker av Kevin

10 års erfarenhet började jag i min familjs restaurang som diskmaskin och arbetade mig upp. Jag gick i kulinarisk skola på Asheville-Buncombe Community College. Jag hjälpte Oxomoco att tjäna en Michelin-stjärna som Chef de Cuisine.

Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden

Lokala proffs

Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ

Handplockade för sin kvalitet

Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet

Utmärkta meriter

Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen