Airbnb-tjänster

Kockar i South Houston

Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.

Njut av god mat som tillagats av en privat kock i South Houston

Kock

Mat på gulfkusten med juvel

30 års erfarenhet har jag över 30 års erfarenhet av varje aspekt av gästfrihetsbranschen. Kulinarisk och magisterexamen i gästfrihetshantering från Johnson & Wales University. Jag startade min kockverksamhet för att skapa minnen och få kontakt med fantastiska människor.

Kock

Afro-franska smaker av Mack

15 års erfarenhet lämnade jag företagsfinansiering för att bli kock och blanda det franska köket med mina nigerianska rötter. Jag är utbildad i franska kulinariska tekniker. Jag arbetade på 2 restauranger med Michelin-stjärnor och finslipade mina färdigheter i fina middagar.

Kock

Mel's Table

Kock

Lokalt inspirerade restauranger av Araceli

10 års erfarenhet Min erfarenhet spänner över dykbarer till fina restauranger i Texas och sydväst. Jag har arbetat på Truluck's, Fig & Olive, Uchi och True Food Kitchen. Jag brinner för att skapa unika kulinariska upplevelser som förenar människor

Kock

Exklusiv matkock Melissa

15 års erfarenhet har jag haft varierad erfarenhet, från bakverk till fina middagar. Jag är en utbildad konditor som har haft praktisk erfarenhet av olika kulinariska discipliner. Jag har tagit hand om privata evenemang och hanterat exklusiva matupplevelser.

Kock

The Curated Table av Deja

Åtta års erfarenhet har jag tillbringat min karriär med att laga mat som samlar människor. Jag lärde mig att laga mat i mitt hemkök och stärka mina färdigheter med träning. Jag har arbetat med konsultverksamhet och råd om olika kulturer och kostbehov.

Alla kocktjänster

Förhöjda menyer av Elizabeth

10 års erfarenhet jag specialiserar mig på cajun, kreolska, franska, mexikanska och euroamerikanska kök. Jag studerade vid Texas Wine School of Houston och är WSET 1 och WSET 2-certifierade. Jag arbetade för Musafeer, en indisk restaurang som vann en Michelinstjärna i Houston, Texas.

Exklusiv privat middag av kocken Decardios

20 års erfarenhet har jag arbetat i kök i olika delstater, där jag lärde mig nya kök. Jag utbildade mig i kulinarisk skola och professionella kök runt om i USA. Jag fungerade som Executive Sous Chef för Indianapolis Colts.

Kreol-inspirerad middag av Christina

9 års erfarenhet har jag en passion för mat, vårdad i min mormors kök med sina kreolska recept. Jag förfinade mina färdigheter på San Jacinto Community College kulinariskt program. Jag värdesätter att föra människor samman genom mat, uttrycka kärlek och omsorg i varje maträtt.

Globala smaker av Alejandro

25 års erfarenhet har jag arbetat i kök i hela Europa. Jag utbildade mig vid Culinary Institute of America. Jag är medlem i Les Toques Blanches och International Master Chef's Club.

She Can Cook av Alicia

Som kock och ägare av She Can Cook, sedan 2021. Jag har en passion för att skapa minnesvärda kulinariska upplevelser från över 10 års restaurang- och fin middagsupplevelse. Med 4 års erfarenhet av att driva en virtuell kockverksamhet på webben och glädja kunder med smakfulla rätter och kreativa semestererbjudanden som majsbrödskålar och perfekt förberedda kalkoner, förstår jag konsten att skapa måltider som känns personliga, varma och speciella. Mitt tillvägagångssätt blandar professionella tekniker med lättillgänglig undervisning och ser till att varje måltid inte bara är utsökt utan också en inlärningsupplevelse. Oavsett om du vill njuta av en måltid som är utformad för dig eller lära dig att skapa den själv, finns jag här för att göra matlagning tillgänglig, trevlig och oförglömlig.

Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden

Lokala proffs

Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ

Handplockade för sin kvalitet

Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet

Utmärkta meriter

Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen