Airbnb-tjänster

Kockar i Burnaby

Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.

Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Burnaby

Kock

Säsongsbetonad italiensk mat av Mariana

18 års erfarenhet av att växa upp nära havet lärde jag mig att älska smaken av färska, hållbara ingredienser. Jag lärde mig att laga mat av min mamma, kock, observera hennes precision och respekt för smaken. Färsk pasta och bröd är mina passioner, och jag fokuserar på ekologiska och växtbaserade rätter.

Kock

Anpassad middag av Maryam

20 års erfarenhet jag specialiserar mig på kostbehov och erbjuder vegetariska, veganska, glutenfria och halalalternativ. Jag är utbildad i Vancouver. Jag är även Red Seal Certified. Jag har lagat mat på Glowbal Group, Four Seasons Hotel, River Rock Casino och Fairmont Hotel.

Kock

Kustkök av Ryan

25 års erfarenhet är specialiserad på att kurera det bästa av kulinariska upplevelser i British Columbia. Jag har en kulinarisk examen från Debrulle Culinary School. Jag skapar upplevelser för kungliga och högprofilerade klienter över hela British Columbia.

Kock

Miljövänliga festmåltider från gård till bord vid Lovena

15 års erfarenhet driver jag tre framgångsrika Indigo Age Café-platser och undervisar vegetarisk och hälsosam matlagning. Jag studerade vid Real Raw Food Institute och Living Light Institute. Jag har varit med i Plant Based Foodie Vancouver och Impact Magazine.

Kock

Soulful fusion av Jamila

Jag har 9 års erfarenhet från Barbados och har arbetat över Miami, Vancouver och avlägsna BC-stugor. Jag har arbetat i exklusiva resortkök som The Sandy Lane Hotel och Almond Beach Hotel. Jag har arbetat som kock på yachter och på hotell som Fontainebleau i Miami.

Kock

Umami & Amore

Vårt privata kock- och cateringföretag erbjuder en skräddarsydd kulinarisk upplevelse som specialiserar sig på personliga menyer för intima middagar, speciella evenemang och företagssammankomster. Oavsett om du är värd för en liten sammankomst eller ett stort firande erbjuder vi catering med full service som inkluderar elegant pläterade måltider, kreativa kanapéer och livliga bufféval. För catering till evenemang utformar vi varje meny för att matcha temat och preferenser för tillfället, allt från eleganta flerrätters middagar till avslappnade, populära bufféer. Dessutom kan kunder välja mellan antingen fullservice catering eller mer kostnadseffektiva avlämningstjänster, vilket garanterar flexibilitet utan att kompromissa med kvaliteten. Oavsett om du behöver en lyxig middag eller helt enkelt vill njuta av kockförberedda måltider hemma, erbjuder vi en exceptionell kulinarisk upplevelse som båda är utsökt

Alla kocktjänster

Säsongsbetonade kulinariska upplevelser av Amanda

Åtta års erfarenhet har jag fördjupat mig i kök runt om i världen och utforskade olika kök och stilar. Jag arbetade under flera mycket begåvade kockar i flera kök och miljöer. Jag utbildade mig under flera mycket begåvade kockar över flera kök och miljöer.

Modern toskansk fusion av Oren

15 års erfarenhet jag specialiserar mig på modern medelhavskök med japanska smaker. Jag slipade mina färdigheter i den prestigefyllda kulinariska skolan. Jag tränade på restauranger med Michelin-stjärnor i Paris, Japan, Italien och Danmark.

Lokalproducerad mat av Tushar

15 års erfarenhet har jag en stark passion för matlagning och många års erfarenhet av fina middagar. Jag studerade på Niagara college, en av de bästa kulinariska skolorna i Kanada. Jag har arbetat på Botanist och Hawksworth, två av de mest hyllade restaurangerna i Kanada.

Levande, närande mat av Georgie

9 års erfarenhet tar jag med mig kreativitet, färg och balans till bordet. Jag är en professionellt utbildad holistisk nutritionist och självlärd kock. Jag har arbetat som privat kock på segelbåtar i BVI och Frankrike.

Senegalesisk och fransk fusionskök av Ans

25 års erfarenhet jag förbereder traditionella senegalesiska rätter med en modern touch. Jag är utbildad inom matlagning och service på hotellet och turistskolan i Dakar. Jag förberedde en gallamiddag för att fira Senegals självständighet i Vancouver.

Förbättra ditt fina franska kök med Clément

15 års erfarenhet har jag arbetat på 8 restauranger, inklusive 2 med Michelin-stjärnor. Jag är utbildad i kulinarisk skola i Paris. Jag arbetade på 2 restauranger med Michelin-stjärnor och finslipade mina färdigheter i raffinerad fransk mat.

Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden

Lokala proffs

Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ

Handplockade för sin kvalitet

Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet

Utmärkta meriter

Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen