
Airbnb-tjänster
Kockar i Sydney
Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.
Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Sydney

Kock
Indiskinspirerad middag och desserter av Bhavna
10 års erfarenhet är jag en självlärd kock och passionerad bagare. Jag lärde mig att laga mat genom att se min mormor skapa vackra rätter. Jag vann andra plats för mina kakor på Minnesota State Fair.

Kock
Innovativa italienska och spanska smaker av Emanuele
7 års erfarenhet är jag en kock vars specialiteter inkluderar italiensk och spansk mat. Jag lärde mig traditionella tekniker från min italienska mormor och genom resor. Jag skapar måltider som glädjer sinnena och förhöjer middagsupplevelsen.

Kock
Wakeley
Mysig italiensk med Simona
13 års erfarenhet tar jag med värmen i Italien till ditt bord, skapar färsk pasta och andra rätter. Jag lärde mig av min familj av restauratörer i Italien och behärskar traditionella tekniker. Min passion är att skapa färsk pasta, ravioli och gnocchi- hjärtat av det italienska köket.

Kock
Utsökt gourmetmat av Claudio
21 års erfarenhet av att arbeta på de bästa restaurangerna i Italien, Storbritannien och Australien. Jag utbildade mig på restauranger i Rom, Italien och i London under Jamie Oliver och Giorgio Locatelli. Jag har arbetat på en restaurang med Michelin-stjärnor och finslipat mina färdigheter i fina middagar.

Kock
Smakdestinationer av Michael
5 års erfarenhet startade jag min kulinariska resa och lärde mig av mor- och farföräldrar. Jag har en CERT III i asiatisk mat och studerade på Blue Elephant Cooking School i Phuket. Jag arbetade under Luke Nguyen på hans prisbelönta Sydney-restaurang, Red Lantern.

Kock
Firebyrd av Jordanien
10 års erfarenhet är jag en kock som har arbetat på fina restauranger i Sydney. Jag var kocklärling och arbetade på de prisbelönta (hatted) restaurangerna Pilu och Longrain. Jag presenterades i Vogue Japan och har lagat mat för otaliga kändisar.
Alla kocktjänster

Traditionella italienska smaker av Marco
Jag började laga mat hemma i en tidig ålder, utveckla en djup passion för att köpa de finaste ingredienserna och behärska olika matlagningstekniker som blandar tradition med modern innovation. Med nästan tio års erfarenhet av exklusiva restauranger finslipade jag mina färdigheter för att hantera platser och övervaka flera framgångsrika öppningar. Under COVID-19-pandemin övergick jag till privata kocktjänster och skapade en givande karriär med fokus på att leverera exceptionella kulinariska upplevelser. Från noggrannhet

Handgjorda menyer i en kulinarisk oas av Tim
Jag heter Tim. Min mamma var kock och jag har lagat och varit värd för evenemang sedan jag var barn. Jag utbildade mig också som professionell kock innan jag gick in i bankvärlden. Under de senaste decennierna har många gäster förälskat sig i min mat, inklusive globala investerare och kockar med Michelin-stjärnor. Nu när jag är halvpensionerad följer jag mina gästers råd och jag lagar mat och underhåller igen. Jag har en speciell förmåga att få människor från alla samhällsskikt att slappna av och roa sig.

Kustsmaker av chefin
8 års erfarenhet Utvalda privata middagsevenemang för Fortune 500-kunder med premiumkockar och service. Jag utbildade mig under de bästa kockarna i kök med Michelin-stjärnor och globala kulinariska traditioner. Känd för premium privata middagar, utvalda av de bästa globala varumärkena för kulinarisk excellens.

Fina middagsfester av Graeme
10 års erfarenhet Från parisiska brasserier till gastropubar, jag ger kulturella influenser till fina restauranger. Jag arbetade på L'Escargot Montorgueil, La Chammare Montmartre och Fish La Boissonnerie. Mitt dynamiska tillvägagångssätt för matlagning började i Michelin Guide-restauranger och AA Rosette-ställen.

Taste of Australia av chefin
Åtta års erfarenhet har jag samlat tusentals diners med uppskattade kockar i tio länder. Jag utbildade mig under Ruth Rogers och handleddes av Jamie Oliver och Rick Stein. Jag har dykt upp i realityserien för matlagning och visar upp min djärva, globalt inspirerade stil.
Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden
Lokala proffs
Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ
Handplockade för sin kvalitet
Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet
Utmärkta meriter
Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen