Airbnb-tjänster

Kockar i Abbotsford

Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.

Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Abbotsford

Kock

Raffinerad italiensk mat av Matteo

Matteo Zamboni föddes i en liten norditaliensk stad och upptäckte sin passion för gästfrihet tidigt. Efter att ha utbildat sig i Michelin-stjärnekök som La Pergola (Rom) och Ristorante Cracco (Milano) lagade han mat internationellt – inklusive för Qatars kungafamilj – och förfinade sitt hantverk under Seiji Yamamoto i Tokyo. För över ett årtionde sedan flyttade han till Australien och steg i graderna som souschef på Ormeggio at the Spit, kökschef på Pilu at Freshwater och chef på Jonah's at Whale Beach. Idag är han grundare och chefskock för Civico 47 i Paddington, Sydney, en referenspunkt för italiensk mat. Han är en mediepersonlighet och varumärkessamarbetare, och han driver också matlagningskurser, tillhandahåller catering för privata och företagsevenemang och främjar välgörenhetsorganisationer som Miracle Babies Foundation.

Kock

Kustsmaker av chefin

8 års erfarenhet Utvalda privata middagsevenemang för Fortune 500-kunder med premiumkockar och service. Jag utbildade mig under de bästa kockarna i kök med Michelin-stjärnor och globala kulinariska traditioner. Känd för premium privata middagar, utvalda av de bästa globala varumärkena för kulinarisk excellens.

Kock

Utsökt gourmetmat av Claudio

21 års erfarenhet av att arbeta på de bästa restaurangerna i Italien, Storbritannien och Australien. Jag utbildade mig på restauranger i Rom, Italien och i London under Jamie Oliver och Giorgio Locatelli. Jag har arbetat på en restaurang med Michelin-stjärnor och finslipat mina färdigheter i fina middagar.

Kock

Fina middagsfester av Graeme

10 års erfarenhet Från parisiska brasserier till gastropubar, jag ger kulturella influenser till fina restauranger. Jag arbetade på L'Escargot Montorgueil, La Chammare Montmartre och Fish La Boissonnerie. Mitt dynamiska tillvägagångssätt för matlagning började i Michelin Guide-restauranger och AA Rosette-ställen.

Kock

Innovativa italienska och spanska smaker av Emanuele

7 års erfarenhet är jag en kock vars specialiteter inkluderar italiensk och spansk mat. Jag lärde mig traditionella tekniker från min italienska mormor och genom resor. Jag skapar måltider som glädjer sinnena och förhöjer middagsupplevelsen.

Kock

Traditionella italienska smaker av Marco

Jag började laga mat hemma i en tidig ålder, utveckla en djup passion för att köpa de finaste ingredienserna och behärska olika matlagningstekniker som blandar tradition med modern innovation. Med nästan tio års erfarenhet av exklusiva restauranger finslipade jag mina färdigheter för att hantera platser och övervaka flera framgångsrika öppningar. Under COVID-19-pandemin övergick jag till privata kocktjänster och skapade en givande karriär med fokus på att leverera exceptionella kulinariska upplevelser. Från noggrannhet

Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden

Lokala proffs

Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ

Handplockade för sin kvalitet

Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet

Utmärkta meriter

Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen