Airbnb-tjänster

Kockar i Migjorn

Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.

Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Migjorn

Kock

Medelhavsmat av Juan Carlos

20 års erfarenhet Ursprungligen från Argentina, jag tillbringade 15 år med att finslipa mina färdigheter i Italien. Jag fick erfarenhet av hyllade spanska restauranger Lasarte och Kursaal. Jag lärde mig av kocken bakom en trestjärnig Michelin-restaurang i Baskien.

Kock

Grillning vid Medelhavet av José

12 års erfarenhet är att jag alltid lär mig, utvecklar och skapar nya sätt att höja grillade rätter. Mina mor- och farföräldrar lärde mig allt, från att välja trä till att välja de bästa skärningarna. Jag har många års erfarenhet av att grilla som har gjort det möjligt för mig att behärska mitt hantverk.

Kock

Det bästa riset och paellorna av David

5 års erfarenhet av kock hemma på Mallorca, specialiserad på ris, paellas, fideuàs och tapas. Jag är utbildad inom ristekniker med Alex del Vicio och Edu Torres i Molino Roca. Jag har lagat till fotbollsförbundet på Balearerna, för padelförbundet, för den tidigare fotbollsspelaren Roger Smith och entreprenören Argentino Manolo Ugarte, bland andra

Kock

Taste of the Mediterranean med Paul

21 års erfarenhet brett kulinariskt perspektiv, specialiserat på medelhav, peruansk och japansk mat. Jag utbildade mig på Universidad Gastronómica de las Islas Baleares. Jag var chefskock på den asiatiska restaurangen Arume. Jag arbetade på många ställen i världen

Kock

Internationell kulinarisk expertis av kocken Francesco

20 års erfarenhet jag har arbetat över hela världen på exklusiva restauranger, privata klubbar och lyxig catering. Jag tog examen från min hemstad Hospitality High School i Avellino i Italien. Jag presenterades i en rysk livsstilstidning och ABC Mallorca Lifestyle Magazine.

Kock

Palma

Medelhavssmaker från Raúl

11 års erfarenhet har jag utbildat mig med de bästa kockarna i Madrid och London innan jag finslipade mitt hantverk på Mallorca. Jag växte upp fascinerad av min mamma och farbror i köket. Jag tränade på restauranger med Michelin-stjärnor under Gerhard Schwaiger och Stefan Brunner.

Alla kocktjänster

Fusionskök av Eduardo

Åtta års erfarenhet är jag en spansk kock som lagar mat på yachter, hotell och restauranger över hela Europa. Jag har tränat i internationella kök från Bilbao till New York. Jag har tillbringat de senaste fyra vintrarna som personlig kock för en yachtägare i New York och Italien.

Helande vegansk mat av Mariana

Tio års erfarenhet är jag en växtbaserad kock som fokuserar på rå vegansk mat och sportnäring. Jag har utbildat mig med den växtbaserade kocken Matthew Kenney och studerat på Le Cordon Bleu. Jag har lagat mat för idrottare, kändisar och klienter med hög profil.

Taste of the Mediterranean por Pau

21 års erfarenhet jag arbetade på olika kontinenter och länder och expanderade mitt kulinariska perspektiv. Jag lärde mig vid UIB Gastronomic University of the Balearic Islands och Paul Bocuse Institute. Jag arbetade som chefskock på den berömda Arume-restaurangen.

Finsmat vid Medelhavet av Paul

15 års erfarenhet Sedan jag var 17 år har jag rest till Thailand, Uruguay med mera för att fullfölja min karriär. Jag är utbildad vid UIB Gastronomic University of the Balearic Islands och Lyfe Institute. Min tid på Michelin-stjärnan Xoriguer och Sumaq ledde mig till ett chefsjobb på Arume.

Cocina sin frontier por Julian

12 års erfarenhet Trayectoria en bodegas de Mendoza, hotel Casa San Agustín en Cartagena och San Ignacio. Jag fulländade min kulinariska kunskap på en tvåårig forskarutbildning. Jag arbetade som privat kock för en framträdande personlighet på Forbes.

Medelhavsupplevelse med kocken Esteban

10 års erfarenhet Runs AMAR SUSHI i Santa Catalina Market, erbjuder själfulla, färska skaldjur och sushirätter som jag utbildade på Escuela de cocina de Córdoba i Argentina. AMAR SUSHI & SEAFOOD BAR i Palma tjänar 5-stjärnigt betyg och lokal hyllning för kvalitetsrätter

SmakerDeMallorca med kocken Esteban

20 års erfarenhet Kocken passionerad och kreativ, kombinerar friskhet och tradition i varje rätt. Jag tog min examen på Professional Cooking School of Córdoba, Argentina 2004. Jag har lång erfarenhet av Argentina, Italien, Formentera och Mallorca.

Kreativ medelhavsmat av Graciela

30 års erfarenhet jag lärde mig av min mamma, som var en privat kock till den tunisiska presidenten Habib Bourguiba. Jag har också lärt mig av att driva min egen restaurang samt familje- och evenemangsmatlagning. Jag driver min egen restaurang i Palma de Mallorca och lagar mat privat för andra på sommaren.

Skräddarsydda privata restauranger från Jackson

20 års erfarenhet av att jag brukade driva ett cateringföretag i Storbritannien, men nu firar jag Spaniens smaker. Jag arbetade på AP&Co., ett av de bästa exklusiva cateringföretagen i London. Jag blev utnämnd till den bästa bröllopscentralen i östra England.

Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden

Lokala proffs

Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ

Handplockade för sin kvalitet

Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet

Utmärkta meriter

Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen