Airbnb-tjänster

Kockar i Neuilly-sur-Seine

Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.

Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Neuilly-sur-Seine

Kock

Paris

Fransk fusionskök av Cyril

10 års erfarenhet jag gör en livsförändring tack vare MasterChef och jag öppnar min restaurang. Jag är utbildad i HACCP. Jag vann en medalj på G20 World King of Chef Summit i Osaka, Japan 2019.

Kock

Paris

Privat kock: Modern fransk och italiensk mat

Jag är en självgjord kock med en kärlek till inspirerande matlagning, vid korsningen av mitt ursprung, min passion och min mormor tröstande soul food. Med en CAP (Certificate of Professional Competence) med examen från Ecole hôtelière Paris Drouant hämtar jag min inspiration mellan världens mest ikoniska matlagningsmetoder från Frankrike och traditionella och moderna italienska recept.

Kock

Paris

Globala smaker av Prerana

Fem års erfarenhet har jag arbetat i olika kök, från restauranger med Michelin-stjärnor till cateringkök. Jag har fått färdigheter i olika kulinariska miljöer, från choklad till pâtisserie. Jag arbetade på en restaurang med Michelin-stjärnor och finslipade mina färdigheter i en snabb miljö.

Kock

Varm och välsmakande middag av Cam

6 års erfarenhet jag har arbetat på traditionella restauranger och som privat kock, catering till olika evenemang. Jag studerade gästfrihet och catering på École Hôtelière de Paris. Jag driver mitt eget företag och arbetar direkt med kunder för att skapa läckra kulinariska upplevelser.

Kock

Paris

Fransk kock för en oförglömlig upplevelse

Mitt namn är Lila och jag har 12 års erfarenhet av det kulinariska området. Jag tog examen från Ferrandi Gastronomy Institute och hade möjlighet att arbeta på prestigefyllda restauranger, bistronomiska anläggningar, samt franska bryggerier av hög kvalitet, där jag förfinade mina matlagningsfärdigheter.

Kock

Paris

Marion's Culinary Journey

10 års erfarenhet av att jag har lagat mat i Paris och närliggande förorter sedan 2015. Jag har en magisterexamen i juridik och statsvetenskap, och ETT kök. Jag organiserade en mexikansk tacqueria i förklädnad för ett enda förslag.

Alla kocktjänster

Växtbaserade läckerheter av kocken Marion

10 års erfarenhet älskar jag att dela min passion för matlagning och skapa speciella rätter med mina gäster. Jag slutförde ett professionellt omskolningsprogram (CAP Cuisine) 2015. Jag har lagat mat för över 900 gäster och varit partnerkock på La Belle Assiette (2015 till 2023).

Traditionell italiensk matlagning av Daniele

19 års erfarenhet jag arbetade på restauranger med Michelin-stjärnor. Jag studerade vid Hotel School of Rome och fick ett Bac Pro med 80/100. Jag hjälpte till att få titeln på den bästa italienska restaurangen i London 2015.

Fransk mat av Jeff

20 års erfarenhet Privat hemmakock, jag lagade mat för en inredningsdesigner i Vogeserna. Jag är utbildad inom kulinarisk, bakverk och charkuterihantering. Jag var kock och konditor i kända anläggningar.

Anpassad meny av Dowenson

15 års erfarenhet av samarbete med premiumhus och VIP cateringtjänst. Jag har en stark bakgrund inom matlagning. Jag har hållit kulinariska evenemang på Parc des Princes och samarbetat med varumärken.

Klassiska franska middagar av Jean

8 års erfarenhet jag utbildade mig på Tour d'Argent och Le Meurice, senare som en privat kock. Jag utbildade mig under Yannick Alleno, en mästare på regional innovation. Jag arbetade på Tour d'Argent, en historisk parisisk restaurang.

Globala smaker av Patrick

Fem års erfarenhet tar jag med mitt eget internationellt smidda kulinariska perspektiv till varje måltid jag gör. Jag lärde mig olika kulinariska traditioner genom självstudier. Jag tar med ett mångkulturellt tillvägagångssätt för matlagning och förbättrar min förmåga att få kontakt med gäster.

Modern fransk mat av Laurent

20 års erfarenhet erbjuder jag en blandning av modern och traditionell fransk mat med äkthet och kreativitet. Jag lärde mig under Christophe Michalak, Thierry Marx och Cyril Lignac. Jag delar ofta mina kulinariska färdigheter på matlagningsshower för det nationella TV-nätverket.

A la table par May

Jag brinner för att dela bra saker genom matlagning och bjuder in dig på en riktig gourmetresa, gjord av autentiska och säsongsbetonade smaker. Mitt kulinariska äventyr började på hotellskolan i Paris, innan jag fortsatte på en bistronomisk restaurang. Det var sedan ensam som jag valde att blomstra, för att ge min kreativitet i olika anläggningar. Vad driver mig? Kärleken till produkten, nöjet att överföra och sökandet efter djärva och harmoniska avtal. Jag fäster stor vikt vid att arbeta med producenter för att förbättra och förbättra deras produkter genom säsongsbetonad, lokal och meningsfull mat. För dem som önskar följer jag med mina noggrant utvalda vinrätter för att skapa rättvisa och överraskande vinkombinationer.

Autentisk fransk mat av Eglantine

Åtta år av erfarenhet är jag en kock som specialiserar sig på fräsch och säsongsbetonad fransk mat, med en preferens för ekologiskt. Jag finslipade mina färdigheter på Le Desnoyez i Paris och fick ett diplom i CAP Cuisine. Jag arbetade med kulinarisk publicering för Alain Ducasse innan jag började min karriär i köket.

Afro-karibiska fina middagar av Jonathan

Åtta års erfarenhet tar jag med mig avancerad matlagning till kunder och erbjuder konsulttjänster för att höja fina middagar. Jag utbildade mig i Guadeloupe innan jag utvidgade mina vyer i Storbritannien och Paris. Jag finslipade mitt hantverk på bästa lyxhotell som The Peninsula och Plaza Athénée.

Hållbar vegetarisk mat av Manon

13 års erfarenhet har jag arbetat för välkända kockar, arbetat med olika evenemang och jag driver nu mitt eget företag. Jag arbetar ständigt på att berika mina kunskaper och förmågor som en cheffe. Jag fick chansen att arbeta med den berömda franska kocken på ett speciellt evenemang för Hermès.

Marknadsfest av Or

10 års erfarenhet av praktisk erfarenhet av bästa parisiska restauranger och kulinariska arv från Nordafrika. Utbildad i Levantine-, Medelhavs- och nordafrikanska matlagningstekniker. Led-kök på Miznon, Shouk och Dalia i Paris.

Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden

Lokala proffs

Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ

Handplockade för sin kvalitet

Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet

Utmärkta meriter

Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen